Αινιγματική απάντηση Βίτσα για τον μειωμένο ΦΠΑ στα νησιά

Αινιγματική απάντηση Βίτσα για τον μειωμένο ΦΠΑ στα νησιά

 «Μην ανησυχείτε. Εμείς που προασπίσαμε τα νησιά αυτά και επεκτείναμε την ρύθμιση θα φέρουμε μια νέα με κάποιο νόμιμο τρόπο», ανέφερε στη Βουλή ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής 

BITSA
Το τέλος της παράτασης του μειωμένου ΦΠΑ στα πέντε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου που έχουν πληγεί από το μεταναστευτικό – προσφυγικό προανήγγειλε ο κ. Δημήτρης Βίτσας υποστηρίζοντας ωστόσο ότι η κυβέρνηση θα φέρει άλλο σύστημα με «πιο σταθερό χαρακτήρα για όσο διαρκεί το προσφυγικό».

Ειδικότερα απαντώντας στην ΝΔ που κατέθεσε τροπολογία για την παράταση του μειωμένου ΦΠΑ, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής είπε «Μην ανησυχείτε. Εμείς που προασπίσαμε τα νησιά αυτά και επεκτείναμε την ρύθμιση θα φέρουμε μια νέα με κάποιο νόμιμο τρόπο. Αυτή την στιγμή δεν μιλάμε για απλή παράταση. Αλλά για σύνδεση που έχει πιο σταθερό χαρακτήρα όσο διαρκεί το προσφυγικό ζήτημα στα πέντε νησιά.

Νομίζω ότι δεν θα θεωρήσετε και εσείς δίκαιο να υπάρχουν νησιά με αυξημένο ΦΠΑ και άλλα να εξαιρούνται. Σε λίγες ημέρες θα έχετε την απάντηση».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης