Χαρίτσης: Το Eurogroup να στείλει σαφές μήνυμα στις αγορές ότι το ελληνικό χρέος είναι βιώσιμο

har20

Αποφασισμένο από το 2017 το σχέδιο για την οριστική διευθέτηση του ελληνικού χρέους, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας

«To Eurogroup πρέπει να στείλει καθαρό μήνυμα στις αγορές, ότι το ελληνικό χρέος είναι βιώσιμο». Αυτό σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο CNΝ.

«Πιστεύουμε ότι θα υπάρξει στο Eurogroup επωφελής απόφαση για την ελληνική οικονομία», δήλωσε ο κ. Χαρίτσης, στην εκπομπή Quest Means Business του CNN.

Ο αν. υπουργός υπογράμμισε ότι η Ελλάδα διεκδικεί συμφωνία που θα δίνει σαφές μήνυμα στις αγορές ότι το ελληνικό χρέος είναι βιώσιμο. Σημείωσε ότι η χώρα μας τήρησε τις δεσμεύσεις της και τώρα είναι η ώρα της ευθύνης και για τους εταίρους μαςνα υλοποιήσουν τις δεσμεύσεις τους για αποφασιστική διευθέτηση του ελληνικού χρέους.

Ο κ. Χαρίτσης επισήμανε ότι το Eurogroup, ήδη από το 2017, έχει αποφασίσει το σχέδιο για την οριστική διευθέτηση του ελληνικού χρέους, το οποίο τώρα πρέπει να συγκεκριμενοποιηθεί περαιτέρω.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Μ.ΠΑΣΟΚ

ΡΕ ΑΛΉΤΕΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ?ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?

Πανος

Λεβεντάκο η οικονομία δεν ανακάμπτει με κουβέντες, ούτε προσελκύει επενδυτές και δανειστές διατεθειμένους να δανείσουν Χαμηλότοκα τη χώρα. Είστε ανίκανοι, δεν πετύχατε κανέναν στόχο, το χρέος της χώρας μεγαλώνει με την άχρηστη οικονομική σας πολιτική, ήδη ξεπέρασε τα 330 δις.

Τηλέμαχος

Ξεχάστε τη μείωση του χρέους της χώρας και φροντίστε να το εξοφλήσετε από τα δισεκατομμύρια ευρώ που οφείλουν οι λεβέντες της πραγματικής οικονομίας της αγοράς σε κρατικά ταμεία, οργανισμούς, τράπεζες, εφορίες, ασφαλιστικούς φορείς, μέσω των περιουσιών των υπόχρεων, στα πλαίσια της αποκατάστασης της νομιμότητας και της διάσωσης της εθνικής οικονομίας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

χρεη

Μετά από ερώτηση του βουλευτή Δημήτρη Καμμένου η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων έδωσε στοιχεία στα οποία αποκαλύπτεται ότι σχεδόν 3,6 εκατομμύρια Έλληνες χρωστούν μέχρι 10.000 ευρώ (συνολικά 3,7 δισ), ενώ οι μεγαλοοφειλέτες, μπορεί να είναι μόλις 41.232, όμως χρωστούν πάνω από 91 δισεκατομμύρια ευρώ στο Ελληνικό Δημόσιο

2
kosmos

Τελευταία στις χώρες του «Δυτικού Κόσμου» η Ελλάδα στη λίστα του ινστιτούτου Fraser - Η χώρα μας βρίσκεται 90 θέσεις κάτω από την Κύπρο, 88 θέσεις κάτω από τη Ρουμανία και 74 κάτω από την Αλβανία

48