Χρηματιστήριο: Πτώση 1,84% μετά τo limit- down της Folli- Follie

xrimnatisti-athono-ktir

To fund  QCM που είχε σορτάρει κι άλλη ελληνική εταιρεία στο παρελθόν, αμφισβήτησε ευθέως το δίκτυο καταστημάτων της Folli- Follie στην Κίνα

Ένας πρώην αλεξιπτωτιστής των ειδικών δυνάμεων του Ισραήλ ( Gabriel Greco ) διέλυσε κυριολεκτικά την μετοχή της Folli- Follie  στο -30% και “κοκκίνισε” το ελληνικό χρηματιστήριο, μια ημέρα πριν τα αποτελέσματα των stress tests.

Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 823,89 μονάδες χάνοντας 1,84%. Η μετοχή της Alpha Bank έκλεισε στα 2,064 ευρώ με άνοδο 0,58%. Η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας έκλεισε με πτώση 2,82% στα 0,3104 ευρώ. Η μετοχή της Eurobank έκλεισε με απώλειες 1,82%  στα 0,972 ευρώ. Άνοδος 0,36% για τον ΟΠΑΠ στα 9,75 ευρώ. Με πτώση 0,43% έκλεισε ο ΟΤΕ στα 11,47 ευρώ. Mια ημέρα πριν οι ελληνικές τράπεζες  περάσουν επιτυχώς- όπως αναμένεται- τους ελέγχους των stress tests – μια ελληνική εταιρεία κατηγορείται  απo ένα fund ότι απεικόνισε ψευδή στοιχεία στον ισολογισμό, ενσπείροντας  γενικότερες αμφιβολίες στην αγορά. Oρισμένοι ξένοι επενδυτές, πάντως, δεν αντιδρούν και περιμένουν να καταλαγιάσει ο θόρυβος την ερχόμενη εβδομάδα.         

Δραματική πτώση 30%
          
To fund Quintilssential Capital management του κ. Greco που είχε σορτάρει κι άλλη ελληνική εταιρεία στο παρελθόν, αμφισβήτησε ευθέως το δίκτυο καταστημάτων της Folli- Follie στην Κίνα, αναφέροντας ότι, διαθέτει μόνο 60 καταστήματα έναντι 240 που ισχυρίζεται ότι έχει. Η εταιρεία διέψευσε τα όσα αναφέρει το Fund ως συκοφαντίες και δήλωσε ότι θα προσφύγει νομικά εναντίον του ενώ θα επανέλθει με νεώτερα στοιχεία.
Η μετοχή της Folli- Follie έκλεισε στο limit- down στα 10,74 ευρώ με πτώση 29,99% διακινώντας μετοχές αξίας 12,2 εκατ. ευρώ σε σύνολο τζίρου 77,5 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Fanis

Κάπου γίνεται λάθος, κάτι δεν πάει καλά. Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ο,τι πάμε καλά, αυτοί στο χρηματιστήριο μήπως υπαίτιοι είναι οι μαύροι δαίμονες του Μαρινάκη? Γιατί δεν αντιλαμβάνονται την απογείωση της ελληνικής οικονομίας?

XXX

Πες και άλλα, για τον αχαρακτήριστο Τσίμπλα που έχει προσλάβει εβραιομασώνους σορτάκηδες, για να πλήξουν την ελληνική ιδιωτική πρωτοβουλία και επιχειρηματικότητα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ermou-enikoi1

Αν και οι τιμές των μισθωμάτων στη ακριβότερη εμπορική πιάτσα της Ελλάδας, την Ερμού, έχουν αυξηθεί έως και 13% κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους, στις δευτερεύουσες περιοχές της Αθήνας ο αριθμός των κενών καταστημάτων στους εμπορικούς δρόμους παραμένει υψηλός