Μυστηριώδες τετ-α-τετ Τσακαλώτου-Κοστέλο στο «Βυζαντινό»

Μυστηριώδες τετ-α-τετ Τσακαλώτου-Κοστέλο στο «Βυζαντινό»

Σύμφωνα με εκτιμήσεις,οι κύροι Τσακαλώτος και Κοστέλο εξέταζαν πόσο θα αλλάξει η φορολογική κλίμακα και πόσο χαμηλότερα από τις 25.000 ευρώ θα πέσει ο συντελεστής φορολόγησης 32% που προτείνει η κυβέρνηση

Μυστηριώδες τετ-α-τετ Τσακαλώτου-Κοστέλο στο «Βυζαντινό»
Τετ-α-τετ διάρκειας περίπου είκοσι λεπτών είχε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος με τον Ντέκλαν Κοστέλο, εκπρόσωπο της Κομισιόν στο κουαρτέτο, πριν ξεκινήσουν οι απογευματινές διαπραγματεύσεις του οικονομικού επιτελείου με τους δανειστές στο ξενοδοχείο Χίλτον.

Η συνάντηση Τσακαλώτου-Κοστέλο έγινε στο εστιατόριο του Χίλτον «Βυζαντινό». Ο κ. Κοστέλο είχε ανοίξει τον υπολογιστή του και ο κ. Τσακαλώτος παρακολουθούσε κα άκουγε τον τεχνοκράτη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις,οι κύροι Τσακαλώτος και Κοστέλο εξέταζαν πόσο θα αλλάξει η φορολογική κλίμακα και πόσο χαμηλότερα από τις 25.000 ευρώ θα πέσει ο συντελεστής φορολόγησης 32% που προτείνει η κυβέρνηση ώστε να πληρώσουν περισσότεροι φορολογούμενοι αρκετά μεγαλύτερους φόρους ώστε να αποφύγει η κυβέρνηση να πέσει το αφορολόγητοστις 7.000-8.000 ευρώ.

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης