Την Παρασκευή οι οικονομικές προσφορές για τον Ιππόδρομο

Την Παρασκευή οι οικονομικές προσφορές για τον Ιππόδρομο

Ποιοι πήραν τους φακέλους του διαγωνισμού - Πηγές του ΤΑΙΠΕΔ θεωρούν πως το πιθανότερο είναι να υποβληθούν μια ή και δύο προσφορές

Την Παρασκευή οι οικονομικές προσφορές για τον Ιππόδρομο
Την Παρασκευή κατατίθενται στο ΤΑΙΠΕΔ οι οικονομικές προτάσεις για τον ΟΔΙΕ και την ανάληψη του ιπποδρομιακού στοιχήματος για 20 χρόνια. Σήμερα, ως τις 6μμ, κανείς από τους υποψήφιους επενδυτές δεν ζήτησε χρονική παράταση ολίγων ημερών –όπως και μπορούσαν να πράξουν βάσει των όρων του διαγωνισμού- οπότε οι οικονομικές προσφορές αναμένεται να κατατεθούν αύριο το μεσημέρι.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται πλέον στον αριθμό των  προσφορών όπως και στα σενάρια για την πιθανή  σύνθεση κοινοπραξιών. Και αυτό επειδή  ο δεύτερος διαγωνισμός-εξπρές  για τον ΟΔΙΕ και το ιπποδρομιακό στοίχημα, πιθανόν να συγκεντρώσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τον προηγούμενο. Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΤΑΙΠΕΔ πέρασαν και  πήραν τα τεύχη δημοπράτησης ο ΟΠΑΠ με την GFP  και η ΙΝΤΡΑΛΟΤ –που αποτελεί αναμενόμενη  εξέλιξη- αλλά και συνεργάτες του επιχειρηματία Ιβάν  Σαββίδη, όπως και εκπρόσωποι της ένωσης ιδιοκτητών ίππων.

Οι συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη επισκέφθηκαν και το data room, ωστόσο η επίδειξη ενδιαφέροντος ασφαλώς δεν σημαίνει ότι θα υπάρξει και οικονομική προσφορά. Δεδομένου πως οι όροι του διαγωνισμού προϋποθέτουν εμπειρία στην αγορά τυχερών παιχνιδιών  καθώς και συγκεκριμένες οικονομικές δυνατότητες, είναι ενδεχόμενο  ο κ. Σαββίδης να εμφανιστεί σε κοινοπραξία με κάποιον άλλο ενδιαφερόμενο.

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης