Στα απόκρυφα του Χόλιγουντ: Οταν η Σαρλίζ ξελόγιασε τη Σοφία απ’ τ’ Αλγέρι

Στα απόκρυφα του Χόλιγουντ: Οταν η Σαρλίζ ξελόγιασε τη Σοφία απ’ τ’ Αλγέρι

Εδώ τόλμησαν η Γκρέτα Γκάρμπο και η Μάρλεν Ντίτριχ, θα κολλούσαν οι σύγχρονες σταρ; Από τη Madonna και την Κέιτ Μπλάνσετ στην Κρίστεν Στιούαρτ,στη Σκάρλετ Γιόχανσον και στην αχαλίνωτη Αντέλ Εξαρχόπουλος - Οι δύο φυλές που κάνουν κουμάντο στο Χόλιγουντ

Στα απόκρυφα του Χόλιγουντ: Οταν η Σαρλίζ ξελόγιασε τη Σοφία απ’ τ’ Αλγέρι
Απλά πράγματα και εντελώς κατανοητά. Καλλιτέχνες -όλων των ειδών και «μορφών»- καθώς με συγγραφείς και εν γένει ανθρώπους της Τέχνης και των Γραμμάτων, οι σύγχρονοι μάγοι της φυλής. Ημίθεοι. Επομένως, αφού εμείς οι κοινοί θνητοί τούς εκλαμβάνουμε ως ημίθεους, εκείνοι διάγουν εν ασυλία. Λένε και κάνουν οτιδήποτε γουστάρουν χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν!

Πλήθος τα παραδείγματα. Από τους «θηλυκούς», «αρσενικούς» ομοφυλόφιλους, τους Βι, τους λάτρεις της παρτούζας μέχρι τους διανοούμενους. Ας πούμε ο Γάλλος μαρξιστής φιλόσοφος Λουί Αλτουσέρ, που στραγγάλισε την «αγαπημένη» του Ελενα και στη συνέχεια απαλλάχθηκε ως ημίτρελος!

Πλήθος οι περιπτώσεις. Η μεγιστοτεράστια καλλονή από Νότια Αφρική, Σαρλίζ Θερόν, με άκρως ανήσυχη και ταραγμένη προσωπική ζωή. «Λόγω παιδικών τραυμάτων», λένε παράγοντες του Χόλιγουντ. Συζυγοκτόνος η μητέρα της. Τον καθάρισε και στη συνέχεια αθωώθηκε. Μυστήρια πράγματα!

Κλείσιμο
Η Σαρλίζ λοιπόν σε ηλικία μόλις 29 ετών παίρνει Οσκαρ πρώτου ρόλου για μια ιστορία ακραίου λεσβιακού πάθους με τον τίτλο «Monster». Ερωτευμένη θανάσιμα με τη μικροσκοπική Κριστίνα Ρίτσι. Αληθινή ιστορία. Εκείνη πόρνη του δρόμου. Ετσι, με τα λεφτά της πορνείας καταλήγει χορηγός της μικρής της ερωμένης. Λατρεία, σας λέω!

Πρωταθλήτρια στην αστάθεια η Σαρλίζ. Αναστολή καμία. Ακαταμάχητη η έλξη που ασκεί σε άντρες και γυναίκες. Πριν από δύο χρόνια ήρθε η σειρά του Σον Πεν. Προσωρινά. Ενδιαμέσως αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια άχρωμη και άγευστη ιστορία -με σκηνοθέτη τον «αγαπημένο» της Σον- που όταν προβλήθηκε στις αίθουσες κατέληξε στα σκουπίδια. Το λένε «The Last Face». Και ήταν η τελευταία φορά που έπεσε στο κρεβάτι του Σον Πεν!
Η συνέχεια κατέληξε σκάνδαλο στα πρωτοσέλιδα του διεθνούς Τύπου. Η κατάξανθη αισθησιακή Σαρλίζ των 42 Μαΐων (δεν της φαίνεται!) στην αγκαλιά της μελαχρινής, από Αλγερία, Σοφία Μπουτέλα, των 35 Μαΐων. Το κατάλευκο με το ανοιχτό σοκολατί. Γαργαλιστικός ο συνδυασμός. Ο,τι πρέπει για να εκτοξεύει σαν πύραυλο τις φαντασιώσεις των θεατών. «Μα τι κάνουν οι βρωμιάρες!». Αυτό το πρώτο σχόλιο των πουριτανών. Των κοινών θνητών που λέγαμε. Στη συνέχεια, στο κρεβάτι τους παρέα με Σαρλίζ και Σοφία να επιδίδονται στο σπορ της παλάμης!

Αραγε το κάνανε μαζί; Ιδού το δίλημμα που απασχολεί media και κοινό. Η Σαρλίζ είναι «Atomic Blonde». Ο τίτλος που την «έσπρωξε» στο κρεβάτι της Σοφίας. Και τούμπαλιν. Η Σαρλίζ είναι πράκτορας της MI6 που πετάγεται μέχρι το Βερολίνο. Παραμονές της Πτώσης του Τείχους, το 1989. Με στόχο να αποκαλύψει την ταυτότητα διπλών πρακτόρων. Τους ανακάλυψε; Ποιος ξέρει! Πάντως ανακάλυψε την κορμάρα της Σοφίας Μπουτέλα! Πασίγνωστη είναι και η σχέση της πιτσιρίκας Κρίστεν Στιούαρτ με το εκρηκτικό ηφαίστειο Αμπερ Χερντ. Η οποία, αφού πρώτα γκρέμισε τη σχέση του Τζόνι Ντεπ με τη Βανέσα Παραντί, στη συνέχεια, απαρηγόρητη, έπεσε στην αγκαλιά της πιτσιρίκας! 

H Μέγκαν Φοξ και η Αμάντα Σέιφριντ τίμησαν δεόντως τον τίτλο της ταινίας «Jennifer’s Body» 


Η αχαλίνωτη Αντέλ


Τα προσωπικά βίτσια των stars -πολλών χωρών- μπλέκονται με τις κινηματογραφικές τους επιδόσεις. Το εναρκτήριο λάκτισμα εφόδου προς τις εξαντλητικές περιγραφές λεσβιακών αισθησιακών σκηνών έγινε από Γαλλία. Με τον λεσβιακό «εκτοξευτήρα» που ακούει στο όνομα «Η ιστορία της Αντέλ». Πριν από τέσσερα χρόνια. Για τρία ολόκληρα δεκάλεπτα, το ζευγάρι των λαχταριστών κοριτσιών επιδίδεται με ακόρεστη δίψα σε οτιδήποτε έχει επινοήσει η ανθρώπινη φαντασία. Για ακόμα μεγαλύτερη και ακόμα πιο ακραία σεξουαλικότητα. Η Λεά Σεϊντού είναι ο «άντρας». Η Αντέλ Εξαρχόπουλος -από Ελληνα πατέρα- είναι το κορίτσι. «Μα πώς έγινε αυτό;» ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι. «Εγινε με αυθορμητισμό», απαντούσαν οι δύο λεσβίες. Δηλαδή; «Ο Αμπντελατίφ μάς εξηγούσε τι ακριβώς ήθελε κι εμείς το κάναμε όπως το επιθυμούσαμε»! Ο Αμπντελατίφ Κεσίς είναι Γαλλοτυνήσιος σκηνοθέτης.

Που επινόησε μια πρωτοτυπία. Γιατί, σου λέει, να είναι επιτρεπτές σκηνές ερωτικές ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες και να είναι απαγορευτικές ανάμεσα σε γυναίκα με γυναίκα; Και έτσι εφόρμησε, το επεξήγησε με κάθε λεπτομέρεια, ενθουσίασε -και κάτι περισσότερο- και κέρδισε Χρυσό Φοίνικα διά χειρός του προέδρου της κριτικής επιτροπής Στίβεν Σπίλμπεργκ! Α, να μην ξεχάσω τη συνέχεια. Η Αντέλ Εξαρχόπουλος εκτινάσσεται στη γαλλική οθόνη ως το μανουλομάνουλο των κοριτσιών. Τελευταία της λεσβιακή επίδοση στη γαλλική παραγωγή «Σε τέσσερις χρόνους» (Orphan/ Orpheline), ταινία που παίρνει μέρος στο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Αθήνας και που θα προβάλλεται από την ερχόμενη Πέμπτη σε επιλεγμένες αίθουσες! Το Χόλιγουντ δεν είναι τόσο απελευθερωμένο. Δικαιολογημένα. Λόγω υποκριτικού πουριτανισμού. Αν και τελευταίως προσχήματα γκρεμίζονται, λεσβίες απελευθερώνονται. Εντελώς. Γιατί να το κρύβουμε άλλωστε;

Η Λίζα Τσολοντένκο είναι 53, είναι Αμερικανίδα, είναι της σκηνοθεσίας και είναι λεσβία. Δικαίωμά της. Λόγω «φεμινιστικής» επαναστατικής ανησυχίας καταφέρνει πριν από εφτά χρόνια να γυρίσει μια ιστορία λεσβιακής, συζυγικής συνύπαρξης που την έλεγαν «Τα παιδιά είναι εντάξει»!

Εκεί λοιπόν η Τζούλιαν Μουρ είναι το έτερον ήμισυ της Ανέτ Μπένινγκ. Η Τζούλιαν η «γυναίκα», η Ανέτ ο «άντρας». Ως εκ τούτου εντελώς φυσικό, η «γυναίκα», δηλαδή η Μουρ, να σκύβει, να γλείφει και να εξερευνά, με τη γλώσσα το «εργαλείο» του «άντρα». Δηλαδή το αιδοίο της Ανέτ Μπένινγκ!

«Μα καλά», ρώτησαν οι δημοσιογράφοι στην πρεμιέρα της ταινίας στο Φεστιβάλ Βερολίνου, «είστε πράγματι λεσβίες;». «Μα γι’ αυτό κάναμε την ταινία. Για να μη δίνει κάθε γυναίκα λογαριασμό στους δημοσιογράφους». Σαν να λέγανε: «Νταβατζή στο βρακί μας δεν βάζουμε κανέναν». Πολύ σωστά. Μαζί σας!  Προ αμνημονεύτων χρόνων είχα πέσει πάνω στη Βασιλική Μάσαλα (Βάλορι Μασάλας στα αγγλικά). Μια καπάτσα Ελληνοαμερικανίδα casting director με εξαιρετική διαδρομή στο Χόλιγουντ. «Casting directors» ονομάζονται όσοι επιλέγουν ηθοποιούς για ρόλους που τους ταιριάζουν. Τη θυμάμαι σαν τώρα. Μου είχε πει «εννέα στους δέκα του Χόλιγουντ είναι γκέι. Αμφοτέρων των ειδών»!

O Γούντι Αλεν δεν έχασε ευκαιρία να σμίξει την εκρηκτική Σκάρλετ Γιόχανσον με τη μούσα του Πενέλοπε Κρουζ στο «Vicky Cristina Barcelona» 




Μα και η Γκρέτα Γκάρμπο, και η Μάρλεν Ντίτριχ;


Περίπου εκείνη την εποχή -αρχές του 2000- σκάει βόμβα! Πολλών μεγατόνων. Γιατί, λέει, πολλές από τις μεγάλες, θρυλικές βεντέτες του Χόλιγουντ αρέσκονταν στο τζιβιτζιλίκι. Και η Γκρέτα Γκάρμπο; Και αυτή! Και η Μπάρμπαρα Στάνγουικ; Και αυτή! Και η Μάρλεν Ντίτριχ. Αυτή κι αν ήταν αγριολεσβία. Τα μισά κοριτσάκια που ξεροστάλιαζαν στους προθαλάμους των ατζέντηδων κατέληγαν στο κρεβάτι της Μάρλεν. Εθισμένη στην ασυγκράτητη αιδοιολειχία. Οπως ο Μάικλ Ντάγκλας και ο Γουόρεν Μπίτι! Το τεκμήριο αυτής της αποκάλυψης ήταν ένα κλαμπ που είχαν ιδρύσει με την επωνυμία «The Sewing Circle». Αυτό ισχυρίζεται ο δημοσιογράφος Αξελ Μάντσεν στο πόνημά του «The Sewing Circle: Sappho’s Leading Ladies». Περίπου, σαν να λέμε οι πρώτες κυρίες της Σαπφούς. Της Λέσβου. Ανάμεσά τους Γκρέτα Γκάρμπο, Μάρλεν Ντίτριχ, Τζούντι Γκάρλαντ, Αντέλ Αστέρ, Μπάρμπαρα Στάνγουικ. Και πλήθος άλλων δευτεροκλασάτων ονομάτων!


Ας πούμε η «θεία» Γκρέτα. Straight στην οθόνη, Lesbo στο ιδιωτικό της κρεβάτι. Τρελαμένη από άσβεστη ερωτική φλόγα για τη Μερσέντες ντε Ακόστα. Λόγω πουριτανικών υποχρεώσεων φτάνει πολύ κοντά στο στεφάνι με τον Τζον Γκίλμπερτ. Θα τον εγκαταλείψει όμως στα σκαλιά της εκκλησίας. «Παντρέψου», της έλεγαν. «Με τη μ...λατρεία σου θα μας κάνεις σούργελο!». Η συνέχεια ακόμα πιο αποκαλυπτική. Από ζιγκολό του Χόλιγουντ. Και από το «πόνημα» «Full Service» του Σκότι Μπάουερς. Η Κάθριν Χέπμπορν λεσβία! Μα πώς; Αφού μονίμως στο πλευρό του αγαπημένου της Σπένσερ Τρέισι. Τρίχες. Καραλεσβιάρα. Φανταστείτε, λέει ο ζιγκολό, «εγώ της είχα προμηθεύσει πάνω από 150 κορίτσια». Απληστη και ακόρεστη η Κάθριν. Μάλιστα ο τύπος αναφέρει και ονόματα όπως Αλις Πάτατς, Λάουρα Χάρντινγκ και πολλές άλλες! Υπερβολές; Καθόλου! Καπάκι μετά τον ζιγκολό καταφτάνει το τρίτο «πόνημα» με τίτλο «Katharine Hepburn: The Untold Story» του Τζέιμς Ρόμπερτ Πάρις. Που ισχυρίζεται ότι «τα ανδρικά παντελόνια, ο αποτυχημένος γάμος με τον βαθύπλουτο Λάντλοου Ογκντεν Σμιθ, η ανεξαρτησία της και η σπάνια επιμονή της είχαν κάτι το ανδρικό και μοναδικό»!

Atomic blonde στην κυριολεξία η Σαρλίζ Θερόν που, όπως δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου, δεν ταλαιπωρήθηκε καθόλου στις σκηνές σεξ με την εξωτικήΣοφία Μπουτέλα! Τουναντίον! 





Και Αντζελίνα Ζολί, Τζόντι Φόστερ 


Ταραγμένα τα παιδικο-εφηβικά χρόνια της Αντζελίνα Ζολί (το Τζολί θυμίζει «τσόλι» και δεν της πάει). Ταραγμένα λόγω του άπιστου πατρός Τζον Βόιτ. Τα κέρατα της μητέρας της Αντζελίνα είχαν φτάσει μέχρι το ταβάνι. Οι γλωσσοκοπάνες του Χόλιγουντ λένε ότι το κορίτσι ήταν ερωτευμένο με τον αδελφό του. Και μάλιστα «το είχαν κάνει». Ποιος ξέρει; Εκτοτε οι σεξουαλικές της επιδόσεις κατανάλωναν άφθονες σελίδες των εφημερίδων. Επιδόσεις όχι μόνο με αρσενικούς, αλλά και με συμπλέγματα. Ως θεατής σε κλειστά κλαμπ πολυτελείας. Αλλά και ως παρτενέρ συμπλεγμάτων, από τις πιο προκλητικές δηλώσεις της, μία έκανε θραύση: «Εχω ερωτευτεί γυναίκες και έχω κάνει σεξ μαζί τους. Εάν σου αρέσουν οι γυναίκες και θες να τις ικανοποιήσεις, τότε αν είσαι γυναίκα ξέρεις πώς να το κάνεις»! Ψέματα; 

Πασίγνωστη λεσβία και η Τζόντι Φόστερ. Η Κλαρίς Στέρλινγκ, η εκπαιδευόμενη πράκτορας του FBI στη «Σιωπή των Αμνών». Για πρώτη φορά παραδέχτηκε δημοσίως ότι είναι ομοφυλόφιλη σε τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών. Μάλιστα όταν τιμήθηκε με το βραβείο «Σεσίλ ντε Μιλ» για τη συνολική προσφορά της στον κινηματογράφο και ανέβηκε στη σκηνή είπε: «Καθώς είμαι τόσο εξομολογητική σήμερα, νιώθω την ξαφνική ανάγκη να πω κάτι που δεν έχω πει ποτέ δημόσια. Θα κάνω μια δήλωση για την οποία νιώθω νευρικότητα. Θα το πω δυνατά και καθαρά, όμως θα χρειαστώ την υποστήριξή σας. Ναι είμαι ερωτευμένη με γυναίκα»!

Και ολοκλήρωσε εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της για την επί 20 χρόνια σύντροφο και συν-γονέα των δύο γιων της, Σίντνεϊ Μπέρναρντ! Το 2008 η Τζόντι χωρίζει την Μπέρναρντ και λίγο αργότερα τα φτιάχνει με τη φωτογράφο Αλεξάντρα Χέντισον. Η Τζόντι δεν ξεσαλώνει. Η Τζόντι αποφεύγει τις παρτούζες. Η Τζόντι είναι καλό «αγόρι. Του σπιτιού. Της αφοσίωσης. Οι δύο γυναίκες παντρεύτηκαν σε μια μικρή και πολύ ιδιωτική τελετή. Η Τζόντι είναι συμβατική λεσβία! Παρεμπιπτόντως, η Χέντισον «κοιμόταν» με την Ελεν ντε Τζενέρις. Επί τρία συναπτά χρόνια. Καλό «αγόρι» η Αλεξ. Γύρισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι!

Σόι πάει το λεσβιακό βασίλειο. Προηγουμένως -κάπου το 1997- η Ελεν ντε Τζενέρις υποδέχεται στο ιδιωτικό της κρεβάτι την πρωταγωνίστρια Αν Χεκ. Η οποία εγκαταλείπει τον σύζυγο Στιβ Μάρτιν για τα μάτια της Ελεν. Μια σχέση που διατηρήθηκε επί τρία συναπτά χρόνια. Ο αριθμός «3» ταιριάζει στις λεσβίες. Ανάμεσα στα πολύ μα πολύ άτακτα και μεγάλα αστέρια φυσικά και η Madonna. Λείπει ο Μάρτης απ’ τη Σαρακοστή; Η Madonna, λοιπόν, σε μια εκ βαθέων εξομόλογησή της, σε κάποιο Φεστιβάλ Βερολίνου, παραδέχτηκε ότι στην αρχή της καριέρας της έκανε βίζιτες. Κάπως έτσι, είπε, κατάφερε να σκαρφαλώσει στην κορυφή της πυραμίδας. Και φυσικά εκτός από αρενικούς έκανε «παρέα» και σε γυναίκες που αναζητούσαν καινούριες εμπειρίες! 

Η Κέιτ Μπλάνσετ από την Αυστραλία είναι σήμερα 48 και κάτι. Η Κέιτ θεωρείται διάδοχος της Μέριλ Στριπ. Η Κέιτ κερδίζει Οσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου στην ταινία του Γούντι Αλεν «Τζάσμιν». Ο Γούντι φανατικός οπαδός της πορνολατρίας. Της φυσικής, όχι της διαδικτυακής. Για παράδειγμα, στο «Vicky, Cristina, Barcelona» γούσταρε να απολαμβάνει τζιβιτζιλίκι με Πενέλοπε Κρουζ και Σκάρλετ Γιόχανσον (ή Τζοχάνσον). Κοίτα να δεις!

Η Κέιτ Μπλάνσετ, πριν από δύο χρόνια, εμφανίζεται στην ταινία «Carol» ως σύζυγος, μητέρα και σφοδρά ερωτευμένη με τη μικρούλα Ρούνι Μάρα. Η Κέιτ, λοιπόν, παντρεμένη επί 18 χρόνια και μητέρα τεσσάρων παιδιών, αποκάλυψε ότι είχε στη ζωή της πολλές ερωτικές σχέσεις με γυναίκες. Είπαμε ταινίες και αληθινές διαδρομές θηλυκών αστέρων είναι μπλεγμένες, αλλά αδιαίρετες! Η λίστα διάσημων πρωταθλητριών στο σπορ του τζιβιτζιλιού ατελείωτη. Η Lady Gaga ομολογεί πως «δεν είναι ψέμα ότι μου αρέσουν οι γυναίκες»! Η Ελεν Πέιτζ του «Juno» αποκάλυψε σε συνέδριο για ανήλικους ομοφυλόφιλους ότι είναι λεσβία! «Κουράστηκα να κρύβομαι και κουράστηκα να λέω ψέματα», είπε η 26χρονη Καναδή ηθοποιός στο συνέδριο «Καιρός για Ευτυχία». «Είμαι εδώ επειδή είμαι ομοφυλόφιλη. Και επειδή ίσως μπορώ να κάνω τη διαφορά, να βοηθήσω άλλους να ζήσουν πιο χαλαρά και πιο ελπιδοφόρα. Ανεξαρτήτως αυτού, αισθάνομαι ότι έχω μια προσωπική υποχρέωση και μια κοινωνική ευθύνη». Τέτοια πράγματα. Περίπου σαν ομιλία του Τσε Γκεβάρα προς τους μπολσεβίκους της Κούβας!


«Mulholland Drive» και Ντέιβιντ Λιντς, με απλόχερες σκηνές τρυφερού σεξ ανάμεσα στη Ναόμι Γουότς και τη Λόρα Χέρινγκ


Θρίαμβος της πορνογραφίας


Δύο οι φυλές που κάνουν κουμάντο στο Χόλιγουντ. Εβραίοι και γκέι. Αν είσαι και τα δύο, τότε ο δρόμος στρωμένος με ροδοπέταλα! Και τρεις οι κατηγορίες των πορνό. Η πρώτη με το hardcore porno. Εύκολη η πρόσβαση. Τσάμπα πράγμα. Από το Ιντερνετ φυσικά. Γκουγκλάρεις και απολαμβάνεις. Η δεύτερη, η soft, με ταινίες που είτε αναφέρονται, είτε χλευάζουν, είτε με διακριτικότητα περιγράφουν. Και η τρίτη, η hard, η σκληρή, με επικεφαλής την «Αντέλ», με ταινίες που οι σκηνοθέτες τους δεν διστάζουν να τα πουν όλα με το «νι» και με το «σίγμα»!
Η διαρκής απαίτηση για πιο τολμηρές σκηνές λεσβιακών περιπτύξεων έχει ως αποτέλεσμα την απελευθέρωση των αστέρων από τα δεσμά της συμβατικότητας και της συζυγικής, ανδρικής εστίας. Η Λίντσεϊ Λόχαν δίστασε να κάνει την εμφάνισή της με την κοπέλα της Σαμάνθα Ρόνσον. Με την οποία διατηρούσε δεσμό περίπου 4 χρόνια! Η Αϊρλαντ Μπόλντουιν, θυγατέρα του Αλεκ Μπόλντουιν και της Κιμ Μπάσιντζερ, είναι bisexual. Η Εβαν Ρέιτσελ Γουντ παραδέχεται δημοσίως τις προτιμήσεις της για κοριτσόπουλα. Η Ντρου Μπάριμορ προκλητική: «Ναι, μου αρέσουν οι γυναίκες σεξουαλικά. Πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου bisexual»!
Είπαμε ο κατάλογος ατελείωτος. Από τις εξαιρέσεις η Μέριλ Στριπ. Μονίμως με τον ίδιο σύζυγο, με την ίδια φροντίδα, με την ίδια συμβατικότητα. Μέχρι στιγμής. Γιατί αύριο, ποιος ξέρει; Κάποιο κορίτσι ίσως ανοίξει το στόμα της και τότε ποιος την ξεπλένει!

«Wild Things» μέσα κι έξω από την πισίνα! Καυτά φιλιά της Νιβ Κάμπελ με την Ντενίζ Ρίτσαρντς



H Κρίστεν Στιούαρτ με την τωρινή αγαπημένη της Αλίσια Καργκάιλ. Παρά τον διάσημο 
βαμπιρο-έρωτα με τον Ρόμπερτ Πάτινσον,οι θηλυκές υπάρξεις εναλλάσσονται δίπλα της, 
με πιο γαργαλιστική την Αμπερ Χερντ





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης