Η Λουπίτα Νιόνγκο στο νέο «Πόλεμο των Άστρων»

Η Λουπίτα Νιόνγκο στο νέο «Πόλεμο των Άστρων»

Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί ο ρόλος που θα υποδυθεί στο φιλμ «Star Wars: Episode VII» η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός

Η Λουπίτα Νιόνγκο στο νέο «Πόλεμο των Άστρων»
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Λουπίτα Νιόνγκο εντάχθηκε στο καστ της νέας ταινίας της κινηματογραφικής σειράς «Πόλεμος των Άστρων», το «Επεισόδιο Επτά», ανακοίνωσε σήμερα η Lucasfilm Walt Disney Co, η οποία έχει παράγει τις ταινίες αυτές.

Το γεγονός ότι η Νιόνγκο θα παίξει στην ταινία αποτελεί το αποκορύφωμα της εκπληκτικής ανόδου της ηθοποιού, 31 ετών σήμερα, που ήταν σχεδόν εντελώς άγνωστη πριν κερδίσει το Όσκαρ β΄ γυναικείου ρόλου.

Κλείσιμο
Η Νιόνγκο βραβεύθηκε με το Όσκαρ δεύτερου γυναικείου ρόλου για την ταινία «12 χρόνια σκλάβος».

Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί ο ρόλος που θα υποδυθεί στο φιλμ «Star Wars: Episode VII».

Στην κινηματογραφική συνέχεια του Πολέμου των Άστρων θα ενταχθεί επίσης και η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς «Game of Thrones» Γκουέντολιν Κρίστι.

Η κενυατικής καταγωγής αλλά γεννημένη στο Μεξικό Νιόνγκο σπούδασε στο πανεπιστήμιο Γέιλ και υπήρξε η μεγάλη έκπληξη της φετινής σεζόν στα σπουδαιότερα βραβεία του Χόλιγουντ τόσο για την ερμηνεία της όσο και για τις ενδυματολογικές επιλογές της στο κόκκινο χαλί.

Η συνέχεια της επικής κινηματογραφικής σειράς προγραμματίζεται να βγει στις αίθουσες σε όλο τον κόσμο στις 18 Δεκεμβρίου του 2015 σε σκηνοθεσία του δημιουργού του «Star Trek» Τζέι-Τζέι Έιμπραμς με πρωταγωνιστές τα μυθικά ονόματα της σειράς, Χάρισον Φορντ, Κάρι Φίσερ και Μαρκ Χάμιλ καθώς και τους νεότερους ηθοποιούς, Άνταμ Ντράιβερ, Όσκαρ Ισαάκ και Άντι Σέρκις.

Η Ντίσνεϊ έχει υποσχεθεί τρία νέα κινηματογραφικά επεισόδια του έπους του Τζορτζ Λούκας αφότου αγόρασε την Lucasfilm το 2012 έναντι 4,05 εκατομμυρίων δολαρίων.


Οι δύο νέες προσθήκες στο καστ του Πολέμου των Άστρων: Η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς «Game of Thrones» Γκουέντολιν Κρίστι και η βραβευμένη με Όσκαρ Λουπίτα Νιόνγκο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης