Οπαδοί του ΠΑΟΚ έξω από την Τούμπα για τη μεταγραφή του Κωνσταντέλια στην Ντόρτμουντ, δείτε βίντεο
Πλάνα του protothema.gr από το γήπεδο της Τούμπας, ενώ ο 23χρονος άσος έχει ήδη φτάσει στο Ντόρτμουντ για να γίνει συμπαίκτης με τον Κωνσταντίνο Καρέτσα
Έντονη είναι η δυσαρέσκεια στις τάξεις των φίλων του ΠΑΟΚ μετά την εξέλιξη με τη μεταγραφή του Γιάννη Κωνσταντέλια στην Ντόρτμουντ.
Αυτή την ώρα υπάρχει συγκέντρωση οπαδών του «Δικεφάλου του Βορρά» στην Τούμπα, με τον κόσμο να εκφράζει την έντονη αντίθεσή του στην απόφαση της ομάδας.
Δείτε βίντεο:
Μάλιστα, οργανωμένοι φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν συγκεντρωθεί στο γήπεδο και ζητούν να επικοινωνήσουν με τον Ιβάν Σαββίδη, καθώς ο εκνευρισμός είναι μεγάλος.
Η αντίδραση δεν αφορά μόνο την ίδια την απόφαση για την παραχώρηση του Κωνσταντέλια, αλλά και τον τρόπο και κυρίως το timing της μεταγραφής, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη χρονική στιγμή για τον ΠΑΟΚ, μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από την Άντερλεχτ και ενόψει των αγώνων με την Μπραν για τα playoffs του Conference League.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.