Μια χειροποίητη pink λεμονάδα!

mpouk_artho

Οι κυρίες των Chef Stories από την Θεσσαλονίκη ετοίμασαν μια καλοδεχούμενη καλοκαιρινή έκπληξη προωθώντας την χειροποίητη λεμονάδα τους στην αγορά και προσθέτοντας σε αυτήν μια ροζ πινελιά.

Όλοι όσοι είχαν την τύχη να δοκιμάσουν να γευθούν σε βαφτίσια και γενέθλια στη Θεσσαλονίκη την χειροποίητη δροσερή λεμονάδα της Σύλβιας Κουμεντάκη από την εταιρεία Chef Stories δεν την ξεχνούν και δεν είναι και διατεθειμένοι να την ξεχάσουν. Πριν από λίγες ώρες η Σύλβια ανέβασε στο fb μια ανάρτηση: «Proud! Το νέο μας project. Η φυσική λεμονάδα Chef stories σε μαγική συσκευασία Foodwill. Coming up so stay tuned! Σχόλια πολύ ευπρόσδεκτα».

Τι σημαίνει πρακτικά η ανάρτηση; Απλά, ότι η λεμονάδα των κοριτσιών (δημιουργοί της εταιρείας είναι από κοινού η Ελένη και η Σύλβια Κουμεντάκη) δεν θα την βρίσκει κανείς μόνο σε βαφτίσια και γενέθλια αλλά θα είναι διαθέσιμη όλο το χρόνο σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στη Θεσσαλονίκη ( για την υπόλοιπη Ελλάδα δεν γνωρίζω…).

mpouk1


Η χειροποίητη λεμονάδα σύμφωνα με τους προγραμματισμούς του project θα είναι διαθέσιμη σε τρείς διαφορετικές εκδοχές: Η κλασσική συνταγή (λεμονάδα από …λεμόνι!) και μαζί της, η λεμονάδα με φράουλες και η λεμονάδα με lime. Όλοι όσοι πρόλαβαν να δοκιμάσουν μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την pink εκδοχή της λεμονάδας και αναμένουν προτάσεις καλοκαιρινών συνδυασμών.

Οι κυρίες των Chef Stories κατάφεραν μέσα σε λίγα χρόνια να δημιουργήσουν με τη χειροποίητη λεμονάδα τους μια παράδοση που σήμερα περνά σε άλλο επίπεδο και απευθύνεται σε ένα ευρύτερο κοινό. Διαβάζω στο site της εταιρείας για όλα όσα έχουν συμβεί και εδραίωσαν την παρουσία τους: «Η παλιά γεύση που σέρβιραν οι γιαγιάδες για να μας δροσίσουν, γλυκιά, αλλά δροσερή, με έντονη και καθαρή τη γεύση του λεμονιού. Παράγεται με τον παραδοσιακό χειροποίητο τρόπο και περιέχει χυμό λεμονιού, ζάχαρη και νερό.

mpouk2


Προσφέρεται με την προσθήκη νερού ή σε συνδυασμό με ανθρακούχο νερό για πιο έντονη γεύση ως αναψυκτικό, ενώ ένα κλαράκι δυόσμου ή μέντας της πάει πολύ!». Στη νέα φάση, το προϊόν απευθύνεται στον τελικό καταναλωτή. Θα υπάρχει στο ψυγείο του καταστήματος και όποιος θέλει μπορεί να ανοίξει το μπουκάλι και να την καταναλώσει επιτόπου. Σε κάθε περίπτωση με δεδομένα τα ποιοτικά γευστικά χαρακτηριστικά πρόκειται για ένα χειροποίητο προϊόν μικρής ελεγχόμενης παραγωγής.

ΣΧΟΛΙΑ

Προφανώς

Σε Αγγλόφωνους απευθύνονται!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

synthesi01

Το Κράτος ως Λερναία Ύδρα, όπως «λέει» και ο τίτλος του νέου βιβλίου του καθηγητή Γιώργου Δερτιλή – ένα δοκίμιο που περιγράφει επτά μορφές με τις οποίες μπορούμε σήμερα πλέον να σκεφτούμε το κράτος.

1
tombazis01

Ένα ιστορικός ελαιώνας στην παραθαλάσσια περιοχή Γαλατά Τροιζηνίας στην Βορειοανατολική Πελοπόνησσο απέναντι απο το όμορφο νησί του Πόρου φτιαγμένος από τον ναύαρχο της Επανάστασης  Εμμανουήλ Τομπάζη μας δίνει σήμερα ένα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

lev01

Η κα Βάσω Βούζα-Κυρατζή συνάντησε στη πόλη των Γρεβενών τον σχεδιαστή Στέλιο Παπαλαμπρόπουλο και καρπός αυτής της συνάντησης η δημιουργική δουλειά που συνοδεύει μια παραγωγική προσπάθεια με επίκεντρο μια φάρμα λεβάντας.

1
barber0

Ποιόν εν τέλει εμπιστεύεται ένας κουρέας για να αφεθεί να δεχθεί τις υπηρεσίες ενός συναδέλφου του; Ένα ενδιαφέρον θέμα…με καλοκαιρινή διάθεση.

1
60147391_2214446438624038_8701900897598308352_n

Το εστιατόριο των αδελφών Κομπογιαννίτη στη περιοχή του παλιού Σιδηροδρομικού Σταθμού της Καλαμάτας είναι ένας συνδυασμός γεύσεων που έρχεται από την τοπική παράδοση με την απαραίτητη τσαχπινιά της σύγχρονης δημιουργίας.

tsas

Ο Άγγελος Φωκιανός είναι ένας νέος Αθηναίος, επιχειρηματίας της γενιάς των 20plus αλλά και ένας επιχειρηματίας της «μιας ιδέας» -αρκεί εκείνη να βρει ανταπόκριση και να «δέσει» το ακροατήριο και πάνω σε αυτό να «χτίσει» την επιτυχία της.

jghmvew

Το Park your Cinema επιστρέφει στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ, με αφιέρωμα σε κλασικές κωμωδίες και αγαπημένες παιδικές ταινίες