Μια χειροποίητη pink λεμονάδα!

Μια χειροποίητη pink λεμονάδα!

Οι κυρίες των Chef Stories από την Θεσσαλονίκη ετοίμασαν μια καλοδεχούμενη καλοκαιρινή έκπληξη προωθώντας την χειροποίητη λεμονάδα τους στην αγορά και προσθέτοντας σε αυτήν μια ροζ πινελιά.

Μια χειροποίητη pink λεμονάδα!
Όλοι όσοι είχαν την τύχη να δοκιμάσουν να γευθούν σε βαφτίσια και γενέθλια στη Θεσσαλονίκη την χειροποίητη δροσερή λεμονάδα της Σύλβιας Κουμεντάκη από την εταιρεία Chef Stories δεν την ξεχνούν και δεν είναι και διατεθειμένοι να την ξεχάσουν. Πριν από λίγες ώρες η Σύλβια ανέβασε στο fb μια ανάρτηση: «Proud! Το νέο μας project. Η φυσική λεμονάδα Chef stories σε μαγική συσκευασία Foodwill. Coming up so stay tuned! Σχόλια πολύ ευπρόσδεκτα».

Τι σημαίνει πρακτικά η ανάρτηση; Απλά, ότι η λεμονάδα των κοριτσιών (δημιουργοί της εταιρείας είναι από κοινού η Ελένη και η Σύλβια Κουμεντάκη) δεν θα την βρίσκει κανείς μόνο σε βαφτίσια και γενέθλια αλλά θα είναι διαθέσιμη όλο το χρόνο σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στη Θεσσαλονίκη ( για την υπόλοιπη Ελλάδα δεν γνωρίζω…).

Μια χειροποίητη pink λεμονάδα!


Η χειροποίητη λεμονάδα σύμφωνα με τους προγραμματισμούς του project θα είναι διαθέσιμη σε τρείς διαφορετικές εκδοχές: Η κλασσική συνταγή (λεμονάδα από …λεμόνι!) και μαζί της, η λεμονάδα με φράουλες και η λεμονάδα με lime. Όλοι όσοι πρόλαβαν να δοκιμάσουν μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την pink εκδοχή της λεμονάδας και αναμένουν προτάσεις καλοκαιρινών συνδυασμών.

Οι κυρίες των Chef Stories κατάφεραν μέσα σε λίγα χρόνια να δημιουργήσουν με τη χειροποίητη λεμονάδα τους μια παράδοση που σήμερα περνά σε άλλο επίπεδο και απευθύνεται σε ένα ευρύτερο κοινό. Διαβάζω στο site της εταιρείας για όλα όσα έχουν συμβεί και εδραίωσαν την παρουσία τους: «Η παλιά γεύση που σέρβιραν οι γιαγιάδες για να μας δροσίσουν, γλυκιά, αλλά δροσερή, με έντονη και καθαρή τη γεύση του λεμονιού. Παράγεται με τον παραδοσιακό χειροποίητο τρόπο και περιέχει χυμό λεμονιού, ζάχαρη και νερό.

Μια χειροποίητη pink λεμονάδα!


Προσφέρεται με την προσθήκη νερού ή σε συνδυασμό με ανθρακούχο νερό για πιο έντονη γεύση ως αναψυκτικό, ενώ ένα κλαράκι δυόσμου ή μέντας της πάει πολύ!». Στη νέα φάση, το προϊόν απευθύνεται στον τελικό καταναλωτή. Θα υπάρχει στο ψυγείο του καταστήματος και όποιος θέλει μπορεί να ανοίξει το μπουκάλι και να την καταναλώσει επιτόπου. Σε κάθε περίπτωση με δεδομένα τα ποιοτικά γευστικά χαρακτηριστικά πρόκειται για ένα χειροποίητο προϊόν μικρής ελεγχόμενης παραγωγής.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης