Οι μικροπιστώσεις, η κυκλική οικονομία και ο Αστυνόμος Καπετάνος

Οι μικροπιστώσεις, η κυκλική οικονομία και ο Αστυνόμος Καπετάνος

Ο 32χρονος οικονομολόγος Δημήτρης Σίμος πέραν των οικονομικών και επιχειρηματικών ενασχολήσεων και δραστηριοτήτων του είναι ένας επιτυχημένος συγγραφέας αστυνομικής λογοτεχνίας (το τρίτο του βιβλίο θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2019)

kapetanos
Ας αρχίσω από το περιεχόμενο μιας ανάρτησης. Στο facebook. Μια ανάρτηση του Δημήτρη Σίμου. Στις 15 Απριλίου 2019. «Μια συνεργασία με υπέροχους ανθρώπους που ανοίγει έναν καινούργιο δρόμο. Είμαστε η τελευταία γενιά που μπορεί να σώσει τον πλανήτη και θα τα καταφέρουμε.

Η ΑΜΚΕ Symbiosis - Living Circular που είχαμε την χαρά και την ιδέα να δημιουργήσουμε μαζί με τον Alexandros Karidis και Andrei Geica, διοργανώνει την πρώτη της δράση. Δύο απογεύματα(Πέμπτη και Παρασκευή) στο Μέγαρο Υπατία, με δράσεις και ενεργά panel από ανθρώπους της πολιτικής και της αγοράς για το παρόν και το μέλλον των Κυκλικών Πόλεων.

Σας περιμένουμε.

Υ.Γ Θα έχουμε και πατίνια για τις δοκιμές σας...».
kapetanos-1

Ο 32χρονος οικονομολόγος Δημήτρης Σίμος την τελευταία περίοδο είχε πολλά και ενδιαφέροντα news να προωθήσει και να υπερασπιστεί έστω και μέσα από τις πλατφόρμες των social media.

Όποιος θέλει να διαθέσει χρόνο και έχει και την διάθεση μπορεί να επισκεφθεί το site της Symbiosis (www.symbiosi.eu), να διαβάσει και να μάθει και λίγα περισσότερα στοιχεία για το τι κάνει στη ζωή τουο Δημήτρης Σίμος. Ο τελευταίος - founding member & partner της Sporos Platform και της Sporos Circular Solutions που βρίσκονται σε ευθεία σύνδεση με την Symbiosis- είναι ένα έμπειρο στέλεχος στον χώρο των μικροπιστώσεων και των μικρών & μικρομεσαίων επιχειρήσεων ως μέλος της ομάδας της δραστήριας και δυναμικής Action Finance Initiative (AFI).

Στο μικρό βιογραφικό του στο site της Symbiosis μαθαίνουμε και κάτι παραπάνω ή πέραν των οικονομικών και επιχειρηματικών ενασχολήσεων και δραστηριοτήτων. Διαβάζουμε: «Εκτός από το πάθος για την κυκλική οικονομία, είναι επίσης ένας συγγραφέας ευπώλητων βιβλίων αστυνομικής λογοτεχνίας». Σε απλά ελληνικά, τα αστυνομικά του μυθιστορήματα πουλάνε. Είναι best seller.
Κλείσιμο
kapetanos-2

Αλλά και σε αυτό τον τομέα ο Δημήτρης Σίμος έχει πολλά και καλά news. Διαβάζω σε μια δική του ανάρτηση στο fb: «Έφθασε η στιγμή για τα Βραβεία Public. Τα "Τυφλά Ψάρια", από τις Εκδόσεις BELL διεκδικούν βραβεία σε 2 κατηγορίες. "Βραβείο καλύτερου μυθιστορήματος" και "Βραβείο Έκπληξη" για την χρονιά που μας πέρασε.

Για να κάνουμε μια ακόμα έκπληξη και να κερδίσουμε το Βραβείο Έκπληξη, μπορείτε να ψηφίσετε εδώ.

Για το βραβείο καλύτερου μυθιστορήματος, μπορείτε να ψηφίσετε εδώ.

Έχουμε καταφέρει πολλές εκπλήξεις. Μια ακόμα λοιπόν...
Έκπληξη για την αγάπη που πήρε ο αστυνόμος Καπετάνος από όλους εσάς.
Έκπληξη που ένα βιβλίο αστυνομικής λογοτεχνίας είναι υποψήφιο για το βραβείο νέου λογοτέχνη από το λογοτεχνικό περιοδικό Κλεψύδρα.
Έκπληξη που η σειρά Σκοτεινά Νερά, (Βατράχια, Τυφλά Ψάρια και....) αποτελεί την 1η Ελληνική αστυνομική σειρά στην ιστορία των εκδόσεων Bell.
Έκπληξη για έναν ήρωα, τον Αστυνόμο Καπετάνο!

Εσείς είστε η δύναμη κάθε γραφιά. Η μαγεία που μας δίνει ζωή».

Πάλι από το fb. Στις 19 Απριλίου με ανάρτηση του μας ενημερώνει ότι το 3ο κατά σειρά βιβλίο του με τον τίτλο Τοξικά Μάτια έρχεται να προστεθεί στη σειρά Σκοτεινά Νερά όπου πρωταγωνιστεί ο αστυνόμος Καπετάνιος και η Εύβοια. Το βιβλίο, σύμφωνα με την ανάρτηση, θα κυκλοφορήσει στις 7 Ιουνίου 2019 από τις εκδόσεις BELL. Ο ίδιος ο συγγραφέας δήλώνει : «Η πιο αποκαλυπτική ιστορία που έχω γράψει μέχρι σήμερα. Μια νέα εποχή ξεκινά...ή καλύτερα, ξεκίνησε!».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης