Περιμένοντας τον πέμπτο κύκλο

Περιμένοντας τον πέμπτο κύκλο

Ενόψει του νέου κύκλου του “Game Of Thrones” που θα ξεκινήσει την άνοιξη, η Nova θα προβάλει τα επεισόδια του τέταρτου από τις 31 Ιανουαρίου 

Περιμένοντας τον πέμπτο κύκλο
Εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο αναμένουν με αγωνία τη συνέχεια της σειράς που κατάφερε να γράψει τη δική της τηλεοπτική ιστορία ξεπερνώντας κάθε ρεκόρ τηλεθέασης στην Αμερική και αποκτώντας στρατιά φανατικών θαυμαστών στην Ελλάδα. Ο πέμπτος κύκλος της επικής σειράς “Game Of Thrones” θα αρχίσει να προβάλλεται από την Άνοιξη του 2015, αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema, αμέσως μετά την προβολή της στην Αμερική.

Η ανατρεπτική σειρά της HBO με την υποδειγματική αφήγηση, τις εκρηκτικές σκηνές, το εξαιρετικό καστ και την πολυδάπανη παραγωγή, θα μαγνητίσει και πάλι το ενδιαφέρον των συνδρομητών των κινηματογραφικών καναλιών της Nova που θα μπορούν επίσης να απολαμβάνουν τα «παιχνίδια» για την κατάκτηση του σιδερένιου θρόνου σε laptop, smartphone και tablet, μέσω της βραβευμένης πρωτοποριακής υπηρεσίας Nova GO.

Μέχρι τότε, οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σε επανάληψη, τον τέταρτο κύκλο της πολυβραβευμένης σειράς "Game of Thrones", από τις 31 Ιανουαρίου και κάθε Σαββατοκύριακο, μετά από την ταινία των 21:00 στο κανάλι Novalifε.

Κλείσιμο
Η σειρά "Game of Thrones" προσελκύει το διαφημιστικό ενδιαφέρον μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών, ανάμεσα στις οποίες και η Unilever, που ήταν ο μεγάλος διαφημιζόμενος του τετάρτου κύκλου και «εμπιστεύτηκε» τα ανδρικά brands της στα κανάλια Novacinema.

Η σειρά που καθηλώνει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο και αποτελεί την νούμερο ένα σειρά της HBO με μέσο όρο 18,4 εκατ. τηλεθεατές το επεισόδιο στην Αμερική (θέση που κατείχε η σειρά "The Sopranos" με 18,2 εκατ.), δεν θα μπορούσε παρά να αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία προβολής για κάθε μεγάλο διαφημιζόμενο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης