Έκδοση GTS για την Porsche Carrera 911

Έκδοση GTS για την Porsche Carrera 911

Για όσους θέλουν το κάτι παραπάνω και δεν τους αρκούν οι συγκινήσεις που προσφέρει η 911 Carrera S η γερμανική φίρμα ετοιμάζεται να παρουσιάσει στο Παρίσι την ισχυρότερη έκδοση GTS.

Έκδοση GTS για την Porsche Carrera 911
Για όσους θέλουν το κάτι παραπάνω και δεν τους αρκούν οι συγκινήσεις που προσφέρει η 911 Carrera S η γερμανική φίρμα ετοιμάζεται να παρουσιάσει στο Παρίσι την ισχυρότερη έκδοση GTS. Συγκεκριμένα χρησιμοποιείται ο ίδιος turbo εξακύλινδρος boxer κινητήρας των 3,8 lt ο οποίος με τις κατάλληλες βελτιώσεις και αναβαθμίσεις αποδίδει συνολικά 408 PS και 42,8 kgm ροπής.

Tα επιπλέον 23 άλογα προσφέρουν ελαφρώς καλύτερες επιδόσεις από την έκδοση S με τα πρώτα 100 km/h από στάση να πραγματοποιούνται σε 4,6 sec (0,1 sec ταχύτερα) και η βελόνα του κοντέρ ξεπερνά τα 300 km/h. Την μετάδοση στους τέσσερις τροχούς αναλαμβάνει μηχανικό εξάρι κιβώτιο ή το αυτόματο PDK με τον διπλό συμπλέκτη. Οι ιθύνοντες της Porsche κάνουν ιδιαίτερη αναφορά για το σύστημα εξαγωγής με τις διπλές απολήξεις και την δημιουργία ενός μοναδικού ήχου που τον συναντά κανείς μόνο στην πίστα!

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης