Η Porsche τιμά τα μέλη της με την 911 Club Coupe!

Η Porsche τιμά τα μέλη της με την 911 Club Coupe!

Φέτος συμπληρώνονται 60 χρόνια από την ίδρυση του πρώτου Porsche club στον κόσμο και οι Γερμανοί δημιούργησαν μία ειδική έκδοση για να γιορτάσουν το γεγονός. Η 911 Club Coupe θα παραχθεί σε μόλις 13 κομμάτια (όσοι ήταν και η ιδρυτές της πρώτης λέσχης) και 12 απ’ αυτά...

Η Porsche τιμά τα μέλη της με την 911 Club Coupe!
Φέτος συμπληρώνονται 60 χρόνια από την ίδρυση του πρώτου Porsche club στον κόσμο και οι Γερμανοί δημιούργησαν μία ειδική έκδοση για να γιορτάσουν το γεγονός. Η 911 Club Coupe θα παραχθεί σε μόλις 13 κομμάτια (όσοι ήταν και η ιδρυτές της πρώτης λέσχης) και 12 απ’ αυτά θα πουληθούν σε κάποια από τα 181.000 μέλη (ένα αυτοκίνητο θα κρατήσει η ίδια η εταιρία).
Το μοντέλο βασίζεται στην 911 Carrera S και διαθέτει αναβαθμισμένο κινητήρα ισχύος 430 PS, πακέτο αισθητικής βελτίωσης SportDesign, ζάντες αλουμινίου SportTechno 20 ιντσών και ειδικά διαμορφωμένο εσωτερικό με χαραγμένο το όνομα του κάθε ιδιοκτήτη!
Οι τυχεροί που θα αποκτήσουν το δικαίωμα αγοράς της 911 Club Coupe θα αναδειχθούν με κλήρωση στην οποία θα συμμετάσχουν όσα από τα μέλη δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο www.porsche.com/911-club-coupe μέχρι τις 16 Ιουλίου. Η τιμή του αυτοκινήτου στην Γερμανία είναι 142.831 ευρώ (χωρίς τους φόρους).



Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης