Ανανέωση για το VW Passat CC

Ανανέωση για το VW Passat CC

Η Volkswagen είναι έτοιμη να παρουσιάσει το ανανεωμένο Passat CC. Ένα αυτοκίνητο που μπορεί να μην είχε την καλή εμπορική πορεία στην Ελλάδα, στην υπόλοιπη Ευρώπη αλλά και στις ΗΠΑ όμως πούλησε πάνω από 270.000 μονάδες σε τέσσερα χρόνια...

Ανανέωση για το VW Passat CC
Η Volkswagen είναι έτοιμη να παρουσιάσει το ανανεωμένο Passat CC. Ένα αυτοκίνητο που μπορεί να μην είχε την καλή εμπορική πορεία στην Ελλάδα, στην υπόλοιπη Ευρώπη αλλά και στις ΗΠΑ όμως πούλησε πάνω από 270.000 μονάδες σε τέσσερα χρόνια.
 Το νέο Passat CC διατηρεί την ταυτότητά του ως coupe οικογενειακό μοντέλο. Διαθέτει νέας σχεδίασης μάσκα, νέα φωτιστικά σώματα με φώτα ημέρας LED, ενώ στο εσωτερικό η κεντρική κονσόλα αλλά και ο διάκοσμος έχει δεχτεί αρκετές αλλαγές.
Σε ότι αφορά τους κινητήρες δεν έχουν γίνει αλλαγές στην γκάμα, με τον 1,8lt TSi Κινητήρα να κινεί την βασική έκδοση με απόδοση 160 ίππους και τον 2λιτρο με 210 PS. Η κορυφαία έκδοση που είναι και τετρακίνητη διαθέτει τον V6 των 3,5lt κινητήρα απόδοσης 300PS.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και οι δύο 2λιτρες εκδόσεις πετρελαίου TDi απόδοσης 140 και 170 ίππων. Μάλιστα ο πρώτος έχει μέση κατανάλωση 4.7 lt/100 km ενώ οι εκπομπές ρύπων είναι στα 125 g/km.
Ολοι οι κινητήρες συνδυάζονται με το γνώριμο επτά σχέσεων DSG ή το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων των 6 σχέσεων.

Κλείσιμο





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης