Αναβάθμιση για τα Volvo V70, XC70 & S80

Αναβάθμιση για τα Volvo V70, XC70 & S80

Με ένα σμπάρο τρία… μοντέλα και η Volvo ανακοίνωσε την ολική αναβάθμιση των μοντέλων V70 , XC70 και S80. Η αναβάθμιση περιλαμβάνει στιλιστικής μορφής βελτιώσεις με τις εξωτερικές να αφορούν στα...

Αναβάθμιση για τα Volvo V70, XC70 & S80
Με ένα σμπάρο τρία… μοντέλα και η Volvo ανακοίνωσε την ολική αναβάθμιση των μοντέλων V70 , XC70 και S80. Η αναβάθμιση περιλαμβάνει στιλιστικής μορφής βελτιώσεις με τις εξωτερικές να αφορούν στα επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, στους νέους καθρέπτες με LED φλας και στις νέες ζάντες. Στο εσωτερικό υπάρχουν υλικά ακόμη υψηλότερης ποιότητας, νέο τιμόνι και κεντρική κονσόλα καθώς και νέο ηχοσύστημα υψηλής πιστότητας με touch-screen οθόνη 5 ή 7 ιντσών.
Στον τεχνολογικό εξοπλισμό ενσωματώνονται πλέον διάφορα καινοτόμα συστήματα που εγκαινίασε για την Volvo το νέο S60 όπως είναι το σύστημα ανίχνευσης πεζών και το σύστημα City Safety που είναι πλέον στάνταρ. Τα νέα συνεχίζονται και κάτω από το καπό όπου συναντάμε το νέο δίλιτρο ντίζελ κινητήρα D3 με τους 165 PS ενώ ο «διπλοτούρμπινος» D5 των 2,5 lt αποδίδει πλέον 218 PS.   



Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης