Τον Οκτώβριο στην Ελλάδα το CR-V με 1.6 diesel

Τον Οκτώβριο στην Ελλάδα το CR-V με 1.6 diesel

Οι παρούσες συνθήκες, οικονομικές αλλά και περιβαλλοντικές, έχουν διαμορφώσει νέα δεδομένα στην κατηγορία των compact SUV. Η τάση – όχι μόνο στην μνημονιακή Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη – είναι αυτοκίνητα με κίνηση στους δύο τροχούς και κατά προτίμηση με κινητήρα diesel.

Τον Οκτώβριο στην Ελλάδα το CR-V με 1.6 diesel
Οι παρούσες συνθήκες, οικονομικές αλλά και περιβαλλοντικές, έχουν διαμορφώσει νέα δεδομένα στην κατηγορία των compact SUV. Η τάση – όχι μόνο στην μνημονιακή Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη – είναι αυτοκίνητα με κίνηση στους δύο τροχούς και κατά προτίμηση με κινητήρα diesel. Η Honda το αναγνωρίζει και είναι έτοιμη να λανσάρει το CR-V 1.6 i-DTEC.

Η τέταρτη γενιά του ιαπωνικού SUV πέραν λοιπόν του 2λιτρου βενζίνης και του 2.2 πετρελαίου, αποκτά και μία προσιτή στην αγορά και τη χρήση έκδοση. Όπως πληροφορήθηκε το C+S, το προσθιοκίνητο CR-V 1.6 i-DTEC θα διατίθεται στην Ελλάδα από τον προσεχή Οκτώβριο. Ο diesel των 120 PS και των 30,6 kgm ροπής συνδυάζεται με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και στο CR-V θα εκπέμπει 119 g. CO2 ανά km.

Θα οδηγήσουμε τη συγκεκριμένη έκδοση του δημοφιλούς SUV της Honda τον Ιούλιο στην Τσεχία και θα σας μεταφέρουμε τις πρώτες μας εντυπώσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης