H Mercedes A-Class και σε coupe;

H Mercedes A-Class και σε coupe;

Η νέα γενιά της Mercedes A-Class έδωσε το ερέθισμα σε ανεξάρτητους σχεδιαστές, οι οποίοι μας παρουσιάζουν την άποψή τους σχετικά με μελλοντικές εκδόσεις του αυτοκινήτου. 

mercedesa-classcoupe

Η παραγωγή της νέας A-Class έχει ήδη ξεκινήσει και η άφιξή της στην ελληνική αγορά υπολογίζεται στα μέσα Ιουνίου. Όπως είναι φυσικό, το premium μικρομεσαίο μοντέλο έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού, καθώς εκτός της δυναμικής σχεδίασης, διαθέτει πολλές τεχνολογίες και αποδοτική γκάμα κινητήρων με τούρμπο μοτέρ από τα 1,4 λίτρα & τους 163 ίππους.

Oι πληροφορίες από την Mercedes αναφέρουν πως η A-Class θα αποτελέσει τη βάση για μια σειρά από νέα compact μοντέλα, τα οποία αναμένονται μέσα στην επόμενη διετία.  
 

Μέχρι τότε, ο εν λόγω ανεξάρτητος σχεδιαστής (X-Tomi Design) μας δίνει τη δική του οπτική σχετικά με την coupe & Shooting Brake έκδοση του μοντέλου.  Όπως μπορούμε να δούμε και στην πρώτη εικόνα, το εμπρόσθιο μέρος δένει αρμονικά με το υπόλοιπο δίπορτο αμάξωμα και η όψη θυμίζει έντονα μικρογραφία της E-Class Coupe.  Παρόμοιες δυναμικές γραμμές βλέπουμε και στο station wagon μοντέλο. Σε κάθε περίπτωση, οι συγκεκριμένες ψηφιακές εικόνες θα πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη από το σχεδιαστικό τμήμα της Mercedes.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης