Γερμανικό ΟΧΙ στο coupe της Skoda

Γερμανικό ΟΧΙ στο coupe της Skoda

Ένα ηχηρό «ΝΟ» έλαβαν οι ιθύνοντες της Skoda από τη… μαμά VW στις προθέσεις τους να βάλουν στην παραγωγή ένα μικρό coupe μοντέλο. Ο φόβος των Γερμανών για να μην  καβαλήσει εμπορικά, η πιο οικονομική Skoda, το Sirocco είναι πλέον έντονος, κάτι που αναμένεται να γίνει...

Γερμανικό ΟΧΙ στο coupe της Skoda
Ένα ηχηρό «ΝΟ» έλαβαν οι ιθύνοντες της Skoda από τη… μαμά VW στις προθέσεις τους να βάλουν στην παραγωγή ένα μικρό coupe μοντέλο. Ο φόβος των Γερμανών για να μην  καβαλήσει εμπορικά, η πιο οικονομική Skoda, το Sirocco είναι πλέον έντονος, κάτι που αναμένεται να γίνει με το μικρό Citigo και με το up! αλλά και με το αντίστοιχο μοντέλο της Seat.

Μία πρώτη γεύση από coupe της Skoda, σε cabrio έκδοση, πήραμε στο Wörthersee Tour στο μικρό φεστιβάλ που διοργανώνεται κάθε χρόνο (εδώ και 30 έτη) στην Αυστρία όπου πρωταγωνιστούν τα σήματα του VW Group.

Κλείσιμο
Ανάμεσα σε αρκετά ενδιαφέροντα μοντέλα την παράσταση είχε έκλεψε το πρωτότυπο της Skoda (φωτογραφία) που είναι βασισμένο στο αγωνιστικό Fabia RS 2000.
Επίσημα, όπως είναι φυσικό, οι Skodαίοι δεν αναφέρουν τίποτα περι άρνησης από την VW και δηλώνουν ότι θα επικεντρωθούν σε μοντέλα που αφορούν κυρίως το ευρύ κοινό…
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης