Μοντεζέμολο: Είναι βέβαιο πως ο Αλόνσο θα φύγει από τη Ferrari

Μοντεζέμολο: Είναι βέβαιο πως ο Αλόνσο θα φύγει από τη Ferrari

Ο απερχόμενος πρόεδρος της Ιταλικής ομάδας είπε επίσημα αυτό που συζητιέται εδώ και βδομάδες στα πάντοκ, ότι οι σχέσεις του Αλόνσο με την Ιταλική ομάδα είναι στο ναδίρ.

Μοντεζέμολο: Είναι βέβαιο πως ο Αλόνσο θα φύγει από τη Ferrari
Ο Μοντεζέμολο που από την προηγούμενη Δευτέρα 13/10 έφυγε επίσημα από τη Ferrari εκχωρώντας το δικαίωμα υπογραφής στο Σέρτζιο Μαρκιόνε μίλησε στη RAI και αναφερόμενος στον Αλόνσο αποκάλυψε: «Ο Αλόνσο φεύγει για δυο λόγους: Πρώτον θέλει ν’ αλλάξει περιβάλλον και δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε κάτι διαφορετικό που θα ανανεώσει τα κίνητρά του.
Δεύτερον βρίσκεται σε μια ηλικία που δεν έχει πολλά περιθώρια αναμονής για να επιστρέψει στις νίκες. Έχει υποφέρει τα τελευταία 3 χρόνια λόγω της απουσίας του από το μεσαίο σκαλί του βάθρου. Οι οδηγοί αγώνων είναι λογικά ν’ αναζητούν μια αλλαγή η περίπτωση του Σουμάχερ που έμεινε τόσα χρόνια στη Ferrari είναι μοναδική. Τα τελευταία 15 χρόνια η Ferrari είχε μεγαλύτερη επιτυχία απ’ όλες τις ομάδες. Τα τελευταία 6 χρόνια όμως δεν πήραμε τίτλο, τον χάσαμε μάλιστα 2 φορές στον τελευταίο αγώνα. Φέτος η χρονιά μας είναι απογοητευτική αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός».

Αναφερόμενος στην αποχώρησή του από τη Ferrari ο Μοντεζέμολο
δεν έκρυψε την πικρία του: «Προφανώς θα προτιμούσα να γίνει διαφορετικά. Έτσι είναι όμως η ζωή οι ιδιοκτήτες της εταιρείας αποφάσισαν να ξεκινήσουν μια διαφορετική φάση».

Αυτό που μένει να διευκρινιστεί είναι που θα πάει ο Αλόνσο.
Κλείσιμο
Η μόνη λογική επιλογή για το 2015 είναι η McLaren μένει όμως να φανεί τι έχει στο μυαλό του ο Ισπανός και κυρίως τι έχει ο Ρον Ντένις…



Ο πρόεδρος της FIA Ζαν Τοντ, μιλάει στο grid στη Ρωσία με τον αγωνιστικό διευθυντή της Ferrari, Μάρκο Ματιάτσι υπό το βλέμμα του Αλόνσο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης