Ο Αλόνσο στη McLaren;

Ο Αλόνσο στη McLaren;

Ο Ισπανός πιλότος δέχεται αφόρητη πίεση από τους επικεφαλής της Honda για να συνεργαστεί με τη McLaren το 2015.

Ο Αλόνσο στη McLaren;
Η αναδιάρθρωση στη Ferrari πιθανόν περιλαμβάνει και τον Ισπανό πρωταθλητή. Ο ίδιος στον προηγούμενο αγώνα στη Σιγκαπούρη έδειξε ιδιαίτερα ενοχλημένος σε δηλώσεις από δημοσιεύματα μερίδας του Ιταλικού Τύπου ότι θα πάρει την θέση του ο Φέτελ: «Καμιά φορά στην Ιταλία υπάρχουν δημοσιεύματα που δε βοηθούν τη Ferrari. Ξέρουμε από πού προέρχονται αυτά αλλά δεν ξέρω τι σκοπό έχουν».

Το κλίμα από τη Ferrari είναι πως πέρα από την αδιαμφισβήτητη οδηγική ικανότητα του Αλόνσο χρειάζονται και την απόλυτη αφοσίωσή του μακροχρόνια, χωρίς να κοιτάει αλλού. Είναι γνωστό πως στο συμβόλαιο του Ισπανού υπάρχει ρήτρα που του επιτρέπει να φύγει αν η ομάδα δεν έχει ανταγωνιστικό μονοθέσιο».

Ο Αλόνσο χτες είπε ότι θα κάνει αυτό που είναι καλό για τη Ferrari.
Κλείσιμο
Επίσης ξεκαθάρισε πως γνωρίζει τι θέλει χωρίς όμως να επεκταθεί. Η Ιταλική ομάδα έχει συμβόλαιο με το Ράικονεν μέχρι τα τέλη του 2015 όμως η απόδοση του Φινλανδού φέτος είναι απογοητευτική.

Στη McLaren που ύστερα από 22 χρόνια ξεκινούν και πάλι να συνεργάζονται με τη Honda θέλουν να ικανοποιήσουν το αίτημα των Ιαπώνων για έναν κορυφαίο οδηγό. Οι Ιάπωνες θέλουν τον Αλόνσο, ο ίδιος το σκέφτεται προφανώς και γιατί στο παρελθόν (2007) η συνύπαρξή του με τον ισχυρό άντρα της βρετανικής ομάδας Ρον Ντένις δεν ήταν αρμονική. Όπως και να έχει για πρώτη φορά εδώ και καιρό είναι ολοφάνερη η ένταση ανάμεσα στον Αλόνσο και τη Ferrari όπως και μια πιθανή διαφοροποίηση των δυο μερών.



O Αλόνσο υπογράφει αυτόγραφα χτες για τους Ιάπωνες οπαδούς του στην πίστα της Σουζούκα.

Κάποιες φήμες ανέφεραν πως η ανακοίνωση θα γίνει από τη Honda
κατά τη διάρκεια του Ιαπωνικού GP, άλλοι πιο ψύχραιμοι τοποθετούν τις εξελίξεις προς το φινάλε του πρωταθλήματος ώστε να έχει ξεκαθαρίσει και η Ferrari τι θα κάνει. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως ο Ισπανός πρωταθλητής δεν έχει αναλάβει ακόμη δεσμεύσεις, όμως άλλοι θεωρούν τη συμφωνία κλεισμένη.

Ο μάνατζερ του Αλόνσο Φλάβιο Μπριατόρε είπε: « Ήταν στο παρελθόν στη McLaren. Δεν ήταν καλός συνδυασμός. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις, οι άνθρωποι αλλάζουν. Ο Φερνάντο θέλει να κερδίζει και χρειάζεται ανταγωνιστικό μονοθέσιο».

Προσωπική μας αίσθηση είναι πως δύσκολα ο Ισπανός θα φύγει από το Μαρανέλο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης