Ράικονεν: Μπορούμε να μειώσουμε τη διαφορά!

Ράικονεν: Μπορούμε να μειώσουμε τη διαφορά!

Ιδιαίτερα αισιόδοξος ακούγεται ο Ράικονεν ενόψει του 3ου αγώνα της χρονιάς στο Μπαχρέιν μεθαύριο (σ.σ: απευθείας μετάδοση στις 17:00, Αlpha).

Ράικονεν: Μπορούμε να μειώσουμε τη διαφορά!
Ο 34χρονος Φινλανδός πρωταθλητής έδειξε στις ελεύθερες δοκιμές του GP Μαλαισίας την Παρασκευή και το Σάββατο σαφή σημάδια βελτίωσης της ταχύτητας της F14 T.

Κλείσιμο
Ο Ράικονεν προσπαθεί με τους μηχανικούς της Ιταλικής ομάδας να βελτιώσει την αίσθηση του εμπρός μέρους του μονοθεσίου του. Όπως ίσως γνωρίζετε το απέριττο οδηγικό του στυλ, βασίζεται στην αίσθηση του εμπρός μέρους. Ο Iceman απαιτεί απόλυτα ακρίβεια στην αλλαγή πορείας και αν αυτή του δοθεί μπορεί να μεταφέρει μεγαλύτερη ταχύτητα στην είσοδο της στροφής.

Το τεχνικό επιτελείο της Ferrari, έχει ειδικά για το μονοθέσιο του Ράικονεν τροποποιήσει κάποια τμήματα της εμπρός ανάρτησης και ο Iceman θα έχει σήμερα την ευκαιρία να τα δοκιμάσει στις ελεύθερες δοκιμές. Ταυτόχρονα η Ferrari έχει επικεντρώσει την προσοχή της στην ανάκτηση ενέργειας, που επηρεάζει την σταθερότητα στο φρενάρισμα.

Μιλώντας χτες σχετικά ο Ράικονεν τόνισε μεταξύ άλλων: «Οι Mercedes είναι δυνατές μέχρι τώρα αλλά εμείς έχουμε περιθώριο για μεγάλο βήμα. Ξέρουμε που χρειάζεται να βελτιωθούμε και είμαι σίγουρος ότι θα το πραγματοποιήσουμε σύντομα. Στη Μαλαισία ήμασταν καλύτεροι αλλά όχι εκεί που θέλαμε. Υπάρχουν πολλά πράγματα σε όλους τους τομείς που επιδέχονται βελτίωση, ευτυχώς έχουμε τους κατάλληλους ανθρώπους για τις πραγματοποιήσουν. Ελπίζω εδώ να πάω καλύτερα αν δεν έχω κάποια ατυχία στον αγώνα».



Οι Φισικέλα και Αλόνσο παρουσίασαν χτες στο Μπαχρέιν την 458 Speciale. Ο Ράικονεν δεν παραβρέθηκε στη χθεσινή εκδήλωση του τοπικού αντιπροσώπου της Ferrari. Περισσότερα για την εκδήλωση μπορείτε να διαβάσετε εδώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης