Στάκα με αυγά και πατάτες τηγανητές για γεύση καλοκαιριού από την άνοιξη

Στάκα με αυγά και πατάτες τηγανητές για γεύση καλοκαιριού από την άνοιξη

Η στάκα, προϊόν-σύμβολο της Κρήτης, χρησιμοποιείται ευρέως στην κρητική κουζίνα για να δώσει γεύση και ένταση σε διάφορα πιάτα, όπως τα σκιουφιχτά μακαρόνια, οι σούπες και οι πίτες, ενώ συχνά συνοδεύει γιορτινά τραπέζια

Στάκα με αυγά και πατάτες τηγανητές για γεύση καλοκαιριού από την άνοιξη
Ένας από τους πιο αγαπημένους συνδυασμούς της στάκας είναι αυτός με αυγά τηγανητά και πατάτες τηγανητές. Σε αυτό το πιάτο, η στάκα λειτουργεί ως πλούσια βάση που «αγκαλιάζει» τους κρόκους των αυγών, ενισχύοντας τη γεύση τους.

Διαβάστε περισσότερα στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης