
Πασχαλινή σαλάτα με κρέμα, βραστά αυγά και λαχανικά
Πασχαλινή σαλάτα με κρέμα, βραστά αυγά και λαχανικά
Μια ιδιαίτερη, πασχαλινή σαλάτα που μας βοηθά να αξιοποιήσουμε αλλιώς τα βραστά αυγά. Χρησιμοποιούμε ΓΙΩΤΗΣ Crème για ένα πλούσιο, κρεμώδες και δεμένο αποτέλεσμα.

Βήμα 1
Κόβετε τα καρότα, το αγγούρι, τη γαλοπούλα και τα αυγά σε μικρά κυβάκια.
Βήμα 2
Ετοιμάζετε το ΓΙΩΤΗΣ Crème σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, προσθέτοντας στο χτύπημα τον χυμό λεμονιού, το ξίδι, τη μουστάρδα, το λάδι, αλάτι και πιπέρι.
Δείτε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα