Στα Καλά Καθούμενα: Ο Στέφανος Σαράτσης και η λαγνεία του κρέατος
Με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη και ισχυρές κρεατοφαγικές υπογραφές, το Αθηναϊκό «Στα Καλά Καθούμενα» έχει καθημερινά ουρές
«Για να δούμε τι ετοιμάσαμε απόψε εμείς για εσάς». Με αυτή την φανταστική επίκληση σε κάποιον καρνιβορικό θεό ξεκινά πάντα μια μυσταγωγικού χαρακτήρα προσωπική ιεροτελεστία από τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου Στέφανο Σαράτση προτού τεμαχίσει με επιδέξιες κινήσεις κάποια από τις επιλεγμένες κοπές κρεάτων μπροστά στα φλας και τις κάμερες των τηλέφωνων των γοητευμένων πελατών που γεμίζουν ασφυκτικά σε καθημερινή βάση αυτό το ιδιαίτερο εστιατόριο στην Ιερά Οδό.
Στα Καλά Καθούμενα του Στέφανου ΣαράτσηΤα Καλά Καθούμενα σίγουρα δεν είναι ένα ακόμη σύγχρονο κρεατάδικο. Ένα Steak House. Είναι πολλά περισσότερα και δεν αρκεί μια βραχεία περιγραφή για να το αποκωδικοποιήσει. Είναι ένα τεράστιο μικρό Σύμπαν (ποσό controversial άραγε αλλά και ποσό αληθινό: τεράστιο- μικρό), ένα τριώροφο υπερθέαμα γεμάτο εικόνες ήχους και μυρωδιές κρεάτων.
Δείτε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr