Πουρές: Πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και γεύση στο φουλ με το πιο βελούδινο συνοδευτικό

Πουρές: Πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και γεύση στο φουλ με το πιο βελούδινο συνοδευτικό

Συνδυάζεται με τα πάντα και φτιάχνεται στο πι και φι

Πουρές: Πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και γεύση στο φουλ με το πιο βελούδινο συνοδευτικό
Sponsored Content

Ο πουρές είναι ένα αγαπημένο συνοδευτικό το οποίο όχι μόνο μπορούμε να ετοιμάσουμε σε πολλές και διαφορετικές εκδοχές αλλά μας εμπνέει να παίξουμε με τις γεύσεις σερβίροντας το πλάι σε κάθε φαγητό που αγαπάμε. Ζεστός, βελούδινος και αρωματικός απογειώνει τα γεύματα της κάθε ημέρας. Ανακατεύεται με λαχανικά, συνδυάζεται με αβγά, ψάρια, ακόμα και με θαλασσινά, μπαίνει στον φούρνο και γινεται εύκολα και γρήγορα αυτό ακριβώς που αναζητάμε καθημερινά στο τραπέζι μας.

Πώς όμως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον πούρε πέρα από το να συνοδεύσουμε απλώς ένα κρεατικό όπως συνήθως κάνουμε;

Το καλό είναι ότι ο πουρές ταιριάζει με τα πάντα και μπαίνει παντού οπότε με φαντασία, δημιουργικότητα και τα κατάλληλα υλικά μπορούμε να κάνουμε θαύματα σε ελάχιστο χρόνο. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και ας δούμε μερικές πιο συγκεκριμένες εναλλακτικές. Για να έχουμε ένα θρεπτικό και νόστιμο πιάτο λοπόν χρειαζόμαστε πρωτείνες τις οποίες μπορούμε να έχουμε “παντρεύοντας” τον πουρέ όχι μόνο με μια χοιρινή μπριζόλα ή ένα φιλέτο κοτόπουλο.

Δείτε περισσότερα στο cantina.protothema.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης