Raw Bata: Η γαστροταβέρνα του Χρόνη Δαμαλά
Raw Bata: Η γαστροταβέρνα του Χρόνη Δαμαλά
Μια γαστροταβέρνα, η οποία παίζει με την ελληνικότητα των πιάτων, αλλάζει σχεδόν καθημερινά το μενού, χωρίς να της λείπουν και οι ασιατικές επιρροές
Είχε λείψει η κουζίνα του σεφ Χρόνη Δαμαλά από την Αθήνα. Αυτή η funsion ματιά του, που έπαιζε με τα υλικά, τις υφές και τις γεύσεις σε συνδυασμούς που μπέρδευαν πολιτισμούς με έξυπνο και νόστιμο τρόπο. Και να που επέστρεψε και στην πρωτεύουσα με το νέο του εστιατόριο Raw Bata κοντά στον σταθμό του μετρό Πανόρμου. Ένα project που έκανε τα πρώτα του βήματα το καλοκαίρι, αλλά πλέον έχει πάρει το δρόμο του και ρολάρει με ρυθμό. Το όνομα του κάνει ένα λογοπαίγνιο την γνωστή ιαπωνική ψησταριά robata και την αγγλική λέξη raw που σημαίνει ωμό στα ελληνικά. Στην ουσία πρόκειται για μια γαστροταβέρνα, η οποία παίζει με την ελληνικότητα των πιάτων, αλλάζει σχεδόν καθημερινά το μενού της αλλά ταυτόχρονα δεν λείπουν και οι ασιατικές επιρροές – η ασιατική και δη η ιαπωνική κουζίνα είναι από τις αγαπημένες του Χρόνη.
Διαβάστε περισσότερα στο cantina.protothema.gr
Διαβάστε περισσότερα στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα