Στη φιλία της με την Άννα Βίσση αναφέρθηκε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, περιγράφοντας με χιούμορ μερικές από τις συνήθειες της τραγουδίστριας.
Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Rainbow Mermaids» την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου και μεταξύ άλλων τόνισε ότι η καθημερινότητά τους απέχει αρκετά από το λαμπερό lifestyle που συχνά προβάλλεται, καθώς μοιράζονται απλές στιγμές, με κοινή αγάπη για την κανάστα. Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου δεν δίστασε μάλιστα να περιγράψει με χιούμορ τον τρόπο που η Άννα Βίσση ζει το παιχνίδι, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πίνει, παίζει χαρτιά και βρίζει».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-dfob1cul91t5)
Στη συνέχεια, η ηθοποιός μίλησε και για τη σκηνική παρουσία της τραγουδίστριας και την εκρηκτικότητα που τη χαρακτηρίζει όταν ανεβαίνει στην πίστα: «Κάνει μία φοβερή μεταμόρφωση. Δεν είναι η Άννα πια όταν είναι πάνω στη σκηνή. Είναι ένα θέαμα. Είναι ένα υπερθέαμα».
Παράλληλα, αποκάλυψε και ένα χαρακτηριστικό περιστατικό από τη μεταξύ τους σχέση, που εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια εμφάνισης της Άννας Βίσση: «Της έχω κάνει το εξής. Έχουμε πει, ”θα τελειώσει σήμερα η Αννούλα για να πάμε να παίξουμε κανάστα”. Είμαστε κάτω εγώ και ο Χάρης, το ταίρι. Και είναι πάνω ο Τσεβάς. Αυτή είναι η παρέα της κανάστας. "Έχει πάει πια 4, τι ώρα θα παίζαμε χαρτιά;". Το σπίτι της είναι μακριά. Θέλεις μία ώρα δρόμο να πας. Της κάνω νόημα ότι φεύγω, είχα παρκάρει στο θέατρο. Και μου λένε λίγο αργότερα, ότι η Άννα είναι ακόμα στην πίστα και τραγουδάει. Ξαναπάω στο μαγαζί, μπαίνω μέσα και ανεβαίνω στη σκηνή και της λέω: ”Είσαι με τα καλά σου; Έχεις αποτρελαθεί; Τι ώρα θα παίξουμε χαρτιά;”. Μας έπιασαν τα γέλια».
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.