
Πώς να φτιάξετε τραγανό τόφου στη φριτέζα αέρος
Αν σας αρέσει το τόφου και το χρησιμοποιείτε στις συνταγές σας, τότε γνωρίζετε ήδη πως το να γίνει τραγανό είναι μία δεξιότητα από μόνη της.

Ακόμα κι αν το πετύχουμε, την επόμενη φορά μάλλον θα είναι ελαφρώς διαφορετικό. Όμως, ήρθε η ώρα να κατακτήσετε αυτή τη δεξιότητα και με την παρακάτω συνταγή το τόφου σας θα βγαίνει πάντα τραγανό και υπέροχο. Είτε ακολουθείτε μία χορτοφαγική διατροφή, είτε όχι, είναι ένα υλικό που ταιριάζει με πάρα πολλά φαγητά, απλώς χρειάζεται μαρινάρισμα ώστε να «πάρει γεύση».
Για τη συγκεκριμένη συνταγή χρειάζεται να έχετε μία φριτέζα αέρος και να αφιερώσετε μόλις λίγα λεπτά ώστε να αποκτήσετε ένα τέλεια ψημένο τόφου που μπορείτε να το καταναλώσετε ως σνακ (με το dip της επιλογής σας), ως συνοδευτικό σε ένα κυρίως πιάτο (όπως το ρύζι), ή ως συμπλήρωμα στη χορταστική σαλάτα σας.
Δείτε τη συνέχεια στο Olivemagazine.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr