Πώς να φτιάξετε τραγανό τόφου στη φριτέζα αέρος

Πώς να φτιάξετε τραγανό τόφου στη φριτέζα αέρος

Αν σας αρέσει το τόφου και το χρησιμοποιείτε στις συνταγές σας, τότε γνωρίζετε ήδη πως το να γίνει τραγανό είναι μία δεξιότητα από μόνη της.

Πώς να φτιάξετε τραγανό τόφου στη φριτέζα αέρος

Ακόμα κι αν το πετύχουμε, την επόμενη φορά μάλλον θα είναι ελαφρώς διαφορετικό. Όμως, ήρθε η ώρα να κατακτήσετε αυτή τη δεξιότητα και με την παρακάτω συνταγή το τόφου σας θα βγαίνει πάντα τραγανό και υπέροχο. Είτε ακολουθείτε μία χορτοφαγική διατροφή, είτε όχι, είναι ένα υλικό που ταιριάζει με πάρα πολλά φαγητά, απλώς χρειάζεται μαρινάρισμα ώστε να «πάρει γεύση».


Για τη συγκεκριμένη συνταγή χρειάζεται να έχετε μία φριτέζα αέρος και να αφιερώσετε μόλις λίγα λεπτά ώστε να αποκτήσετε ένα τέλεια ψημένο τόφου που μπορείτε να το καταναλώσετε ως σνακ (με το dip της επιλογής σας), ως συνοδευτικό σε ένα κυρίως πιάτο (όπως το ρύζι), ή ως συμπλήρωμα στη χορταστική σαλάτα σας.

Δείτε τη συνέχεια στο Olivemagazine.gr 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies

Μάθετε περισσότερα εδώ

Αποδοχή