Κεφτεδάκια με σάλτσα ντομάτας και χιονάτο ρύζι
Κεφτεδάκια με σάλτσα ντομάτας και χιονάτο ρύζι
Αφράτα κεφτεδάκια με ντοματένια σάλτσα και νόστιμο χιονάτο ρύζι. Για το πιο απλό πιάτο που αγαπά όλη η οικογένεια επιλέξαμε προϊόντα ντομάτας και ρύζι ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.
Για τα κεφτεδάκια: Ρίχνετε μέσα σε ένα μπολ όλα τα υλικά για τα κεφτεδάκια (εκτός από το αλεύρι) και τα ζυμώνετε πολύ καλά. Πλάθετε το μίγμα σε κεφτεδάκια σε μέγεθος μεγάλου καρυδιού. Τα αλευρώνετε ελαφρά και τινάζετε το περιττό αλεύρι.
Βάζετε στη φωτιά ένα κατσαρολάκι και ζεσταίνετε το περισσότερο Ελαιόλαδο, στη συνέχεια ρίχνετε το σκόρδο, την Τομάτα στον Τρίφτη, τον Τοματοπολτό, τη ζάχαρη και αλατοπιπερώνετε.
Αφού πάρει βράση για 10 λεπτά η σάλτσα, χαμηλώνετε τη φωτιά και προσθέτετε τα κεφτεδάκια. Μαγειρεύετε για 20-25 λεπτά ακόμη.
Ετοιμάζετε το ρύζι: Ζεσταίνετε το Ελαιόλαδο σε ένα κατσαρολάκι και σοτάρετε ελαφρά το σκόρδο με το Ρύζι. Προσθέτετε 1 λίτρο νερό, αλατίζετε και βράζετε μέχρι το Ρύζι να μαλακώσει. Σερβίρετε με τα κεφτεδάκια και ένα μπολ κεφαλοτύρι ή άλλο τυρί της αρεσκείας σας.
Περισσότερα στο Olivemagazine.gr
Βάζετε στη φωτιά ένα κατσαρολάκι και ζεσταίνετε το περισσότερο Ελαιόλαδο, στη συνέχεια ρίχνετε το σκόρδο, την Τομάτα στον Τρίφτη, τον Τοματοπολτό, τη ζάχαρη και αλατοπιπερώνετε.
Αφού πάρει βράση για 10 λεπτά η σάλτσα, χαμηλώνετε τη φωτιά και προσθέτετε τα κεφτεδάκια. Μαγειρεύετε για 20-25 λεπτά ακόμη.
Ετοιμάζετε το ρύζι: Ζεσταίνετε το Ελαιόλαδο σε ένα κατσαρολάκι και σοτάρετε ελαφρά το σκόρδο με το Ρύζι. Προσθέτετε 1 λίτρο νερό, αλατίζετε και βράζετε μέχρι το Ρύζι να μαλακώσει. Σερβίρετε με τα κεφτεδάκια και ένα μπολ κεφαλοτύρι ή άλλο τυρί της αρεσκείας σας.
Περισσότερα στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα