Αποκτήστε λαμπερά και πλούσια μαλλιά με.. μπύρα

Αποκτήστε λαμπερά και πλούσια μαλλιά με.. μπύρα

Το φετινό καλοκαίρι ετοιμαστείτε για αλλαγές στα μαλλιά σας. Αλλάξτε χρώμα και στιλ και τολμήστε τα αξεσουάρ.

Αποκτήστε λαμπερά και πλούσια μαλλιά με.. μπύρα
Ωστόσο για να… δείξουν όλα τα χτενίσματα ωραία και εντυπωσιακά πρέπει πρώτα να φροντίσετε την αναδόμηση και την ενυδάτωση των μαλλιών σας για να είστε εσείς η... πρωταγωνίστρια σε κάθε σας έξοδο. 

Βάλτε μπύρα στα… μαλλιά σας 
 
Δεν υπάρχει πιο ωραία αίσθηση από μία γυναίκα με πλούσια και λαμπερά μαλλιά. Όμως με το πέρασμα του χρόνου γίνονται θαμπά και αδύναμα ενώ σιγά σιγά κάνουν και την εμφάνισή τους οι λευκές τρίχες. 
Κλείσιμο
 
 
Η λύση βρίσκεται στην... μπύρα. Όχι η τρίχα σας δεν θα αναδομηθεί πίνοντας μπύρα αλλά αν λουστείτε με αυτή.  Τα συστατικά της είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, βιταμίνες, και αμινοξέα αποτελώντας το... τέλειο ποτό για τα μαλλιά σας. 
 
Τα προϊόντα με βάση την μπύρα επιλέγει να χρησιμοποιεί και η Ελένη Τσολάκη, τα μαλλιά της οποίας επιμελείται ένας από τους κορυφαίους hair stylist και κομμωτές στην Ελλάδα, ο Βασίλης Μπουλούμπασης που πρότεινε στην παρουσιάστρια τη  σειρά ORZENE CHRONO BLOCK για την περιποίηση μια και η τρίχα της ταλαιπωρείται καθημερινά για τις ανάγκες της εκπομπής.



 
Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν όμως και χιλιάδες άλλες γυναίκες αφού η θερμότητα, οι βαφές μαλλιών, η ηλιακή ακτινοβολία αλλά και η περιβαλλοντική ρύπανση καταπονούν την τρίχα με αποτέλεσμα τα μαλλιά να χάνουν τον όγκο και την δύναμή τους. 
 
Αντιγήρανση στο... σπίτι
 
Η σειρά ORZENE CHRONO BLOCK φτιάχτηκε για εσάς. Η ολοκληρωμένη σειρά anti-ageing σας υπόσχεται με απλά βήματα, από τις πρώτες κιόλας χρήσεις, αναδόμηση, επανόρθωση, θρέψη και φυσικά λάμψη εύκολα και οικονομικά.
 
 
 Απέκτησε και εσύ λαμπερά μαλλιά σαν της Ελένης Τσολάκη με τρία μόνο βήματα 
 
Θέλεις και εσύ πλούσια και λαμπερά μαλλιά; Αν ναι δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα και μέσα σε λίγες ημέρες θα δεις την διαφορά στα μαλλιά σου.
 
 
Bήμα 1ο: Λούσιμο
 
Όπως θα έχετε παρατηρήσει το λούσιμο στα κομμωτήρια είναι ολόκληρη ιεροτελεστία. Φυσικά οι… ειδικοί κάτι ξέρουν. Χρησιμοποιείστε μικρή ποσότητα από το σαμπουάν και απλώστε το στα μαλλιά σας. Στη συνέχεια κάντε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής ή ακόμη και στον αυχένα. Ξεβγάλτε με χλιαρό νερό και επαναλάβετε την διαδικασία για ακόμη μία φορά.
 
 
Αναδόμηση και Ενυδάτωση σε λίγα μόνο λεπτά
 
Αφού ξεβγάλτε καλά τα μαλλιά σας ενυδατώστε τα. Είναι πολύ σημαντικό μετά από κάθε λούσιμο να χρησιμοποιείται τα σωστά προϊόντα  αναδόμησης και ενυδάτωσης για να έχετε πάντα υγιή και λαμπερά μαλλιά.


Βήμα 2ο: Κρέμα μαλλιών 
 
Τοποθετείστε σε νωπά μαλλιά την κρέμα μαλλιών Chrono Block του ORZENΕ για να μαλακώσουν και να αποφύγετε το σπάσιμο της τρίχας κατά το ξεμπέρδεμα. Τυλίξτε τα μαλλιά σας σε μία πετσέτα και αφήστε την κρέμα να τα ενυδατώσει. 

Βήμα 3ο: Μάσκα


Τοποθετείστε μικρή ποσότητα από την μάσκα Chrono Block του ORZENΕ… για αντιγήρανση και αναδόμηση της τρίχας. Αφήστε την μετά το λούσιμο για 2 λεπτά ώστε να διεισδύσει στον πυρήνα της τρίχας και να σφραγίσει το αποτέλεσμα. Ύστερα ξεβγάλτε καλά τα μαλλιά σας με χλιαρό νερό. Για ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα, αφήστε για 10-15 λεπτά την μάσκα στις άκρες σας. Ωστόσο μην το παρακάνετε αφού δύο φορές την εβδομάδα είναι αρκετές για να δείτε αλλαγή στα μαλλιά σας.   


Αποκτήστε και εσείς δύναμη, όγκο και λάμψη που διαρκεί στα μαλλιά σας ακολουθώντας τα μυστικά της Ελένης Τσολάκη και του Βασίλη Μπουλούμπαση. Αν θέλετε μάλιστα να πάρετε περισσότερες ιδέες για την χρήση των προϊόντων του ORZENE δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τη σελίδα της στο Facebook.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης