Η ενέργεια είναι γένους… θηλυκού!

Η ενέργεια είναι γένους… θηλυκού!

Η ενέργεια είναι γένους… θηλυκού!
Η αγάπη, η ευτυχία, η χαρά, η στοργή και η ενέργεια… είναι γένους θηλυκού τυχαίο; Τι κι αν μερικοί εξακολουθούν να αποκαλούν την γυναίκα… αδύναμο φύλο! Το αδύνατο της υπόθεσης είναι να ζήσεις χωρίς τις γυναίκες της ζωής σου: την μητέρα και το ζεστό έτοιμο φαγητό της και την ακόμα πιο ζεστή αγκαλιά της, την αδερφή που είναι πάντα εκεί για να σε κάνει να χαμογελάσεις, την κολλητή που μοιράζεσαι όλες τις τρέλες της ζωή σου, την σύντροφο που μοιράζεσαι αναμνήσεις ή την συνάδελφο που κάνει τις Δευτέρες να μοιάζουν … λιγότερο Δευτέρες!

Για όλες εκείνες τις γυναίκες που δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό για να ομορφαίνουν την ζωή των ανθρώπων που αγαπούν, η
Lanes δημιούργησε τις Πολυβιταμίνες Daily One για να ενισχύσουν όλους τους πολύπλοκους ρόλους τους με ένα δισκίο! Οι Πολυβιταμίνες Daily One, σταδιακής αποδέσμευσης, περιέχουν 13 βιταμίνες, 10 μέταλλα και λουτεΐνη και προσφέρουν υγεία και ζωντάνια καλύπτοντας διατροφικές ελλείψεις του οργανισμού. 

Κλείσιμο
Πολλές φορές απορούμε… μα πώς τα καταφέρνει; Πρωινή γυμναστική, πρωινό για τα παιδιά, meeting στο γραφείο, συγκέντρωση γονέων στο σχολείο, cinema το βράδυ με παρέα, repeat! Θέλεις να μάθεις το μυστικό; Οι βιταμίνες συμπλέγματος Β, C, το ασβέστιο, το μαγνήσιο και   το σίδηρο που περιέχονται στις Πολυβιταμίνες Daily One συμβάλλουν στην παραγωγή ενέργειας και τη μείωση της κούρασης. Έτσι μπορείς και εσύ να έχεις ενέργεια κάθε μέρα… για όλη την ημέρα! 

Έχεις παρατηρήσει ότι οι μαμάδες… αρρωσταίνουν κάθε 29 Φεβρουαρίου; Οι Πολυβιταμίνες Daily One περιέχουν βιταμίνες Α, C, D, B6, B12, φολικό οξύ, σελήνιο,  ψευδάργυρο και σίδηρο που συμβάλλουν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού. Επίλεξε κι εσύ το σωστό συμπλήρωμα διατροφής για να εξασφαλίσεις ένα γερό ανοσοποιητικό σύστημα και να μπορείς να είσαι γερή να σκορπίζεις αγάπη και θετική ενέργεια σε όσους αγαπάς όλες τις μέρες του χρόνου!
Η θετική ενέργεια είναι στη φύση σου αλλά και στις Πολυβιταμίνες σου! Με βιταμίνες συμπλέγματος Β τα βλέπεις όλα θετικά. Ενώ με λουτεΐνη προστατεύεις την όρασή σου, για να μην σου ξεφεύγουν… όσα βλέπει η πεθερά! Η λουτεΐνη είναι μια καροτινοειδής ουσία και πολύτιμο αντιοξειδωτικό για την υγεία των ματιών. Επίσης, απορροφά την ηλιακή ακτινοβολία προστατεύοντας τα μάτια σου. 

Βάλε την ομορφιά στο… πιάτο σου! Οι Πολυβιταμίνες Daily One σε βοηθούν να δείχνεις κάθε μέρα ομορφότερη καθώς περιέχουν βιταμίνες Α, C, βιοτίνη και ψευδάργυρο, που συμβάλλουν στη διατήρηση υγιούς δέρματος. Ταυτόχρονα, η Lanes φροντίζουν να χαμογελάς, προσθέτοντας στις Πολυβιταμίνες σου ασβέστιο, μαγνήσιο και φώσφορο για να έχεις γερά οστά και δόντια. Τέλος, το σελήνιο και ο ψευδάργυρος θα σου χαρίσουν δυνατά και λαμπερά νύχια και μαλλιά. 
Τι γίνεται όμως όταν μια γυναίκα …περνάει εξεταστική; Όταν δηλαδή ταυτόχρονα, αρρωσταίνει η συνάδελφος στο γραφείο, σπάνε οι σωλήνες στο σπίτι, σκάει το λάστιχο του αυτοκινήτου και πρέπει να γεμίσει και το άδειο ψυγείο; Για τις δύσκολες περιόδους, που χρειάζεται μια παραπάνω δόση ενέργειας η Lanes δημιούργησε τις Πολυβιταμίνες Xtra Energy! Ένα μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής σταδιακής αποδέσμευση, με 12 βιταμίνες, 8 μέταλλα, Panax Ginseng, ταυρίνη, συνένζυμο Q10 και λουτεΐνη. 

To Panax Ginseng, που περιέχεται στις Πολυβιταμίνες Xtra Energy, βελτιώνει τις διανοητικές και σωματικές λειτουργίες και μειώνει την κούραση και το stress, ενώ παράλληλα αυξάνει τις πνευματικές και φυσικές αντοχές μας. Έτσι θα μπορέσεις να κρατήσεις την αποδοτικότητα σου στα ύψη όλες τις ώρες της ημέρας και να ολοκληρώσεις γρήγορα όλες σου τις υποχρεώσεις. 
Οι Πολυβιταμίνες Xtra Energy είναι οι μόνες που θα βρεις στο ράφι του φαρμακείου που περιέχουν ταυρίνη. Το εν λόγω αμυνοξύ, που παράγεται σε μικρή ποσότητα από τον οργανισμό, έχει σημαντικό ρόλο στη φυσιολογική λειτουργεία του εγκεφάλου, της καρδιάς  και του αγγειακού συστήματος και λειτουργεί ως βασικός νευροδιαβιβαστής του εγκεφάλου, βελτιώνοντας τις νοητικές ικανότητες. Είναι εξαιρετικά ευεργετικό, όταν λαμβάνεται στην κατάλληλη ποσότητα. 

Μπορεί να μην το έχεις ακουστά, όμως ένας αφανής ήρωας που περιέχεται στις Πολυβιταμίνες που δημιούργησε η επιστημονική ομάδα της Lanes και συμβάλει στη διαδικασία παραγωγής ως και 95% είναι το συνένζυμο Q10. Ως λιποδιαλυτό αντιοξειδωτικό μέσα στο σώμα, προστατεύει τις κυτταρικές μεμβράνες από τις βλαβερές συνέπειες των ελεύθερων ριζών ενώ παράλληλα βοηθά στη διατήρηση ενός υγιούς καρδιαγγειακού συστήματος. Συγχρόνως προάγει την κανονική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, ενισχύοντας την παραγωγή λευκοκυττάρων και αντισωμάτων. Επίσης το συνένζυμο Q10 έχει ευεργετική δράση σε περιοδοντικές νόσους. 

Οι γυναίκες της ζωής μας είναι οι βιταμίνες στη ζωή μας… μας κάνουν να γελάμε, μας δίνουν δύναμη και μας φροντίζουν! Σε όλες αυτές τις καθημερινές ηρωίδες, η Lanes εύχεται όλες τους οι ημέρες να είναι όμορφες, όπως και αυτές! 

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τα πλούσια συμπληρώματα διατροφής Lanes, μπορείς να επισκεφτείς την επίσημη ιστοσελίδα στο  http://laneshealth.gr ή τη σελίδα στο Facebook www.facebook.com/laneshealth.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης