Γυναικείο νεσεσέρ: Όλα τα απαραίτητα που πρέπει να περιέχει

Γυναικείο νεσεσέρ: Όλα τα απαραίτητα που πρέπει να περιέχει

Μείωσε το βάρος της τσάντας σου και δες ποια προϊόντα θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση 

Γυναικείο νεσεσέρ: Όλα τα απαραίτητα που πρέπει να περιέχει
Λείπεις από το πρωί μέχρι το βράδυ από το σπίτι και αναγκάζεσαι να κουβαλάς στην τσάντα σου όλα τα καλλυντικά σου; Κάνε τη ζωή σου πιο εύκολη, μείωσε το βάρος που κουβαλάς στους ώμους σου και εμπιστεύσου τα απαραίτητα προϊόντα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε κάθε έκτακτη περίσταση:

1. Ένα άχρωμο lip balm. Το μικρό αυτό βαζάκι θα σου λύσει τα χέρια και θα κρατά ενυδατωμένα τα χείλη σου όλη μέρα

Κλείσιμο


2. Μια κρέμα ματιών με χρώμα, σε μορφή στυλό για γρήγορο φρεσκάρισμα κάτω από τα μάτια και όπου είναι απαραίτητο στο πρόσωπο. Το προϊόν αυτό πιάνει μικρό χώρο στο νεσεσέρ, απλώνεται εύκολα γιατί έχει ειδικό ενσωματωμένο βουρτσάκι.

3. Εναλλακτικά ένα concealer, υγρό ή σε μορφή στικ.  Διαλέγεις αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο δέρμα σου και στα χρώματά σου. Απλώνεις μικρή ποσότητα γύρω από τα μάτια και αυτόματα φαίνεσαι πιο ξεκούραστη



4. Μάσκαρα. Απαραίτητο προϊόν στο γυναικείο νεσεσέρ για να τονίζεις το βλέμμα σου και να μαγνητίζεις των υπολοίπων 



5. Οπωσδήποτε ένα ρουζ. Αυτό το μαγικό προϊόν θα τονίσει τα ζυγωματικά σου και μπορεί να δώσει την ψευδαίσθηση της τέλειας δομής στο πρόσωπό σου. Με αυτό αποκτάς χρώμα και λάμψη στη στιγμή



6. Το κραγιόν σου. Το απόλυτο σύμβολο θηλυκότητας. Σε γεμίζει σιγουριά και αυτοπεποίθηση παντού. Στη δουλειά, στις εξόδους σου, στα ραντεβού σου, στο σπίτι σου. Αυτό το καλλυντικό δεν γίνεται να λείπει από το νεσεσέρ σου.  



7.Δίσκοι ντεμακιγιάζ Pom  Pon.  Μπορεί μέσα στην ημέρα να χρειαστεί να διορθώσεις στο μακιγιάζ σου ή να το αφαιρέσεις τελείως. Τα pom pon είναι εξαιρετικά απαλά από 100% βαμβάκι, ιδανικά για να μην τραυματίζεται η επιδερμίδα σου και για αποτελεσματικό ντεμακιγιάζ. 



8. Το άρωμα σου. Φυσικά όχι όλο το μπουκάλι. Μπορείς να πάρεις ένα απλό μπουκαλάκι για άρωμα, κατά προτίμηση γυάλινο, με spray και να το γεμίζεις με το αγαπημένο σου άρωμα, αφήνοντας το στίγμα σου όπου κι αν βρεθείς. 



9. Λίμα. Τα νύχια ταλαιπωρούνται μέσα στη μέρα και μια λίμα θα σου φανεί πάντα χρήσιμη για ένα σπασμένο νύχι. Άλλωστε η περιποίηση και η φροντίδα των άκρων σου είναι ένδειξη καλής υγείας  και ένα από τα σημεία που παρατηρεί πάντα το άλλο φύλο. Διάβασε εδώ αναλυτικά τι δεν πρέπει να κάνεις ποτέ στα νύχια σου για να έχεις πάντα τέλειο μανικιούρ. 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης