Τέλος στο μακιγιάζ του… «δρόμου» κάθε πρωί – Τόλμησε το μόνιμο!

Τέλος στο μακιγιάζ του… «δρόμου» κάθε πρωί – Τόλμησε το μόνιμο!

Η νέα τάση στο μακιγιάζ που έχει αποκτήσει φανατικές οπαδούς τη Μαντόνα, την Αντζελίνα Τζολί και την Γκουέν Στεφάνι 

Τέλος στο μακιγιάζ του… «δρόμου» κάθε πρωί – Τόλμησε το μόνιμο!
Έχεις ψάξει τις πιο εύηχες μελωδίες στο κινητό σου προκειμένου να επιλέξεις εκείνη που θα συνδέσεις με τον ήχο του ξυπνητηριού σου, αλλά μάταια… Ο,τι κι αν ακούσεις το πρωί μοιάζει με ήχο από καμπάνες που χτυπούν δεξιά και αριστερά μανιασμένες και διαταράζουν την υπνηλία σου (πρώτον) και το νευρικό σου σύστημα (δεύτερον). Ακόμα και το αγαπημένο σου τραγούδι να ορίσεις στην αφύπνιση, μετά από λίγο καιρό το βαριέσαι και καταλήγεις να το σιχαίνεσαι… Και συν όλα τα άλλα αγχώνεσαι να ξυπνήσεις νωρίτερα για να προλάβεις έστω και ένα γρήγορο μακιγιάζ για το γραφείο, μήπως και γλιτώσεις τη μάσκαρα και το κραγιόν στο αυτοκίνητο. 

Σε ό,τι αφορά το πρωινό –βαρετό- μακιγιάζ, σού έχουμε καλά νέα (γιατί στο πώς θα χαίρεσαι όταν ακούς το ξυπνητήρι σου, θα δυσκολευτούμε να βοηθήσουμε): Ένα ταχέως αναπτυσσόμενο τμήμα του κλάδου της υγείας και της ομορφιάς είναι το μόνιμο μακιγιάζ, η νέα τάση που μας βοηθά να είμαστε κούκλες από το πρωί, γλιτώνοντας χρόνο και κόπο.

Πρόκειται για μια προηγμένη μέθοδο που χρησιμοποιεί το τατουάζ στην αισθητική και έχει ήδη «κερδίσει» μεγάλες σταρ του Χόλιγουντ, όπως η Μαντόνα, η Αντζελίνα Τζολί και Γκουέν Στεφάνι, οι οποίες κατατάσσονται στις πιστές οπαδούς της. 

Οι πολύ μικρές ποσότητες χρώματος που χρησιμοποιούνται, εναποθέτονται, με αποστειρωμένες -μιας χρήσεως- βελόνες, στην επιφάνεια του δέρματος μέσα στους ιστούς και έτσι δημιουργούνται ή τονίζονται εκ νέου τα χαρακτηριστικά εκείνα που ίσως έχουν χαθεί λόγω ηλικίας ή ασθένειας ή ατυχήματος.

Μάλιστα, θεωρείται ιδανικό για όσες γυναίκες έχουν πολύ λεπτά ή ασύμμετρα ή και καθόλου φρύδια, ενώ μπορεί να δώσει ένα τέλειο σχήμα στη γραμμή των χειλιών, ακόμα και να αυξήσει τον όγκο τους.
Κλείσιμο



Σε ό,τι αφορά το μακιγιάζ ματιών, μετά από ένα μόνιμο μακιγιάζ eyeliner, μπορείς να ξεχάσεις τα μολύβια των ματιών για πάντα. 



Όριο ηλικίας στην εφαρμογή της μεθόδου δεν υπάρχει (ούτε και διάκριση φύλου), καθώς απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν να βελτιώσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους. 
Βέβαια αν και ονομάζεται μόνιμη, όπως και τα τατουάζ είναι δυνατόν να ξεθωριάσουν και να αλλάξουν λίγο χρώμα με το πέρασμα του χρόνου, έτσι και το μόνιμο μακιγιάζ φθείρεται σταδιακά, γεγονός που οφείλεται στη φύση των χρωμάτων και της πολύ επιφανειακής έγχυσής τους στο δέρμα. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι στο μόνιμο μακιγιάζ χρησιμοποιούνται χρώματα από ορυκτά παράγοντα τα οποία είναι φυσικά και υποαλλεργικά, σε αντίθεση με αυτά που χρησιμοποιούνται στα τατουάζ και τα οποία περιέχουν μια σημαντική πρόσμιξη συνθετικών ουσιών. 

Επιπλέον η διάρκεια του μόνιμου μακιγιάζ, επηρεάζεται και από την ηλικία, το δέρμα του ατόμου, αλλά και από τη συχνότητα έκθεσης στον ήλιο. Συνήθως είναι απαραίτητο ένα ρετούς μετά από 10-12 μήνες .




Η διαδικασία και οι… κίνδυνοι 

Σε βάθος 0,5 χιλιοστού τοποθετείται το χρώμα, πιο επιφανειακά από ότι στο τατουάζ, με την βοήθεια βελόνας. Κατά την εφαρμογή δεν πονάει ή πονάει πολύ λίγο. Χρησιμοποιείται όμως και μια ειδική κρέμα τοπικής αναισθησίας που μουδιάζει το σημείο και αμβλύνει τον πόνο. 
Αν αναρωτιέσαι σχετικά με ενδεχόμενες παρενέργειες που μπορεί να προκαλέσει η διαδικασία οι ειδικοί απαντούν ότι σε κάθε ενδιαφερόμενο πριν την εφαρμογή γίνεται ένα τεστ αλλεργίας, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας τόσο στο χώρο όσο και στα εργαλεία. Οι βελόνες δε που χρησιμοποιούνται είναι μιας χρήσης αποστειρωμένες σε ειδικά σφραγισμένη συσκευασία, ενώ τα χρώματα ελεγμένα με σήμανση CE και ειδικά για εφαρμογές μόνιμου μακιγιάζ.


Τι είναι το ιατρικό Μόνιμο Μακιγιάζ

Το ιατρικό Μόνιμο Μακιγιάζ (Μedical Τattooing), αποτελεί διαδικασία κάλυψης ατελειών, απόρροια ιατρικών παθήσεων (π.χ. αλωπεκία), χειρουργικών επεμβάσεων (π.χ. μαστεκτομή), γενετικών ανωμαλιών (π.χ. λαγωχειλία), ατυχημάτων (π.χ. ουλές), πύκνωση τριχωτού κεφαλής  κλπ. Το ιατρικό Μόνιμο Μακιγιάζ δίνει μορφή στην εσωτερική επιθυμία για βελτίωση, συμβάλλοντας έτσι στην καλύτερη ποιότητα ζωής του ατόμου.

Αν θες να οδεύσεις στα βήματα των χολιγουντιανών περσόνων και να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη και όμορφη απευθύνσου στους πλέον ειδικούς και επαγγελματίες του χώρου. Μπες στο http://www.monimo-makigiaz.com/ αλλά και στη σελίδα στο Facebook Dora Kyprioti-Monimo Makigiaz και μάθε όλα όσα χρειάζεσαι από την κυρία Δώρα Κυπριώτη, Ειδικό Εφαρμογών Αισθητικού και Ιατρικού Μόνιμου Μακιγιάζ και Επίσημη εκπαιδεύτρια της εταιρείας-ηγέτη στο μόνιμο μακιγιάζ «Nouveau Contour» για Ελλάδα και Κύπρο.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης