Οι τάσεις της μόδας για την άνοιξη - καλοκαίρι 2016

Οι τάσεις της μόδας για την άνοιξη - καλοκαίρι 2016

Δεν χρειάζεται να είστε fashion victims για ενημερώνεστε για τις τάσεις της μόδας, μπορείτε απλά να επιλέξετε όσα trends ταιριάζουν στο προσωπικό σας στιλ

Οι τάσεις της μόδας για την άνοιξη - καλοκαίρι 2016
Οι μεγάλοι οίκοι μόδας έχουν ήδη παρουσιάσει στα fashion shows τις τάσεις της μόδας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2016. Η επιρροή από την Ισπανία αποτυπώνεται στα φορέματα με τα πολλά βολάν, φιόγκοι στη μέση φαίνεται να γίνονται «must» σε πολλά φορέματα ενώ στα χρώματα το κόκκινο, το άσπρο και το μπλε θα έχουν ρόλο πρωταγωνιστή.

Οι σημαντικότερες τάσεις της μόδας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2016 είναι:

1. Τα ριχτά αέρινα φορέματα που θυμίζουν την δεκαετία του '90. Το στιλ υποστήριξαν στα fashion shows οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας όπως οι  Calvin Klein, Saint Laurent και Burberry. Σε αυτά τα φορέματα κυριαρχεί το λευκό ή μπεζ χρώμα και θυμίζουν νυχτικά.
Κλείσιμο

2. Φορέματα με ασπρόμαυρα tribal σχέδια. Ο Valentino πρωτοτύπησε με τα tribal μοτίβα και εντυπωσίασε το κοινό του.

3. Λαμέ ρούχα. Σε ασημί, χρυσό και χάλκινο, όποια γυναίκα τα επιλέξει, ένα είναι σίγουρο... αποκλείεται να περάσει απαρατήρητη.

4. Κόκκινο, άσπρο και μπλε χρώμα. Οι «πρωταγωνιστές» της άνοιξης και του καλοκαιριού, παρόλο που στη London Fashion Week δεν έλειψε και πορτοκαλί, ειδικότερα σαν μια πρόταση για εντυπωσιακά αξεσουάρ.

5. Ριγέ ρούχα. Οι ρίγες είναι παρούσες κάθε χρόνο, αλλά φέτος όχι μόνο κάνουν αισθητή την παρουσία τους, αλλά είναι αποτυπωμένες παντού, ακόμα και στις τσάντες.

6. Γυναικεία κοστούμια που θυμίζουν 70s. Το ανδρόγυνο look που είδαμε τον χειμώνα συνεχίζει ακάθεκτο την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2016. Οι οίκοι Gucci και Mark Jacobs, το στήριξαν δεόντως!

7. Ρούχα με φτερά. Κάνουν την διαφορά ενώ ο οίκος Nina Ricci  πήγε ένα βήμα παραπέρα αυτό την τάση καθώς συνδύασε τα φτερά με το δέρμα, σε ένα αρκετά εκκεντρικό mini φόρεμα.

8. Ολόσωμες φόρμες. Για τις γυναίκες που διαθέτουν αψεγάδιαστο σώμα ο Louis Vuitton και ο Ralph Lauren φρόντισαν να τις χαρούμε και το 2016!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης