«EveryDay δίπλα σε κάθε γυναίκα!»

«EveryDay δίπλα σε κάθε γυναίκα!»

To 1991, μία 100% ελληνική εταιρεία, η ΜΕΓΑ, δημιούργησε το brand EveryDay με ένα συγκεκριμένο σκοπό: να βρίσκεται πάντα δίπλα στη σύγχρονη γυναίκα, μελετώντας προσεκτικά τις ανάγκες της και σχεδιάζοντας πρωτοποριακά προϊόντα γυναικείας υγιεινής.

«EveryDay δίπλα σε κάθε γυναίκα!»
Από αυτήν την υπόσχεση δεν παρέκκλινε ποτέ. Όλα αυτά τα χρόνια, η ΜΕΓΑ προσφέρει στη γυναίκα μοναδική προστασία, ειδικά μελετημένη για τις δικές της ανάγκες, δημιουργώντας προϊόντα με καινοτομικό σχεδιασμό.

Γι΄αυτό, δεν αρκέστηκε στο να προσφέρει μόνο υψηλή απορροφητικότητα. Με μοναδικό σεβασμό προς το ευαίσθητο γυναικείο δέρμα, αναζήτησε προσεκτικά επιλεγμένα υλικά, που συνδυάζουν απορροφητικότητα και εξαιρετικές ιδιότητες φιλικότητας προς το δέρμα.

Έτσι, λάνσαρε την πρώτη “Sensitive” σερβιέτα παγκοσμίως, με ειδικό κάλυμμα, φιλικό προς το δέρμα και τα μόνα σερβιετάκια All Cotton, με 100% βαμβακερό κάλυμμα, για 100% φυσικό άγγιγμα.

Χάρη σε αυτές τις καινοτομίες, η EveryDay, εδώ και πάνω από 20 χρόνια, έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτριών οι οποίες την κατατάσσουν στην 1η θέση των προτιμήσεών τους, στην Ελλάδα.
Κλείσιμο

Επισφράγισμα της ποιότητας των προϊόντων EveryDay, αλλά και της φιλικής προστασίας που εξασφαλίζουν, αποτελούν οι πιστοποιήσεις ποιότητας που διαθέτουν.

Έτσι, τα προϊόντα της σειράς EveryDay ήταν τα πρώτα που απέκτησαν την σύσταση από την Ένωση Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος. Επιπλέον διαθέτουν τη σφραγίδα «Δερματολογικά Ελεγμένο προϊόν», από διεθνώς αναγνωρισμένα δερματολογικά εργαστήρια της Γαλλίας και της Γερμανίας, ενώ έχουν αποσπάσει και τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex®Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

EveryDay. Αποτελεσματικότητα και υγιεινή προστασία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης