Buy The Mile: Ασφαλίζομαι για τα χιλιόμετρα που κάνω

Buy The Mile: Ασφαλίζομαι για τα χιλιόμετρα που κάνω

Buy The Mile:  Ασφαλίζομαι για τα χιλιόμετρα που κάνω
Η Anytime
 σου δίνει τη δυνατότητα να πληρώνεις τα ασφάλιστρά σου με βάση τα χιλιόμετρα που κάνεις, ενώ με τη χρήση ειδικού application Buy The Mile μπορείς ανά πάσα ώρα και στιγμή να ενημερωθείς για το υπόλοιπό σου, καθώς και για τα χιλιόμετρα που έχεις διανύσει. 

Επιπλέον, έχεις τη δυνατότητα ν να ενημερώνεσαι 24ωρες το 24ώρο για το υπόλοιπο χιλιομέτρων που έχεις στη διάθεσή σου και μέσω της on line πλατφόρμας του Buy The Mile. 

Κλείσιμο
Ωστόσο, ακόμα και αν αμελήσεις, να κοιτάξεις το υπόλοιπο των χιλιομέτρων σου, η Anytime σε ενημερώνει με sms και με e-mail όταν έχεις συμπληρώσει το 80% των χιλιομέτρων που έχεις συμφωνήσει και όταν πλησιάζεις το 95%. Έτσι, έχεις τον πλήρη έλεγχο για τις μετακινήσεις σου. 

Τι γίνεται αν χρειαστείς περισσότερα χιλιόμετρα 

Η υπηρεσία «Buy The Mile», όπως είχες την ευκαιρία να διαβάσεις και μέσα από τα προηγούμενα ρεπορτάζ μας, αφορά εκείνους που διανύουν λίγα χιλιόμετρα το χρόνο. Η πρώτη-βασική βαθμίδα περιλαμβάνει 3.000 χιλιόμετρα το χρόνο. Ωστόσο, αν στην πορεία χρειαστεί να πραγματοποιήσεις μεγαλύτερες αποστάσεις, τότε αυτό μπορεί να γίνει άμεσα, προσθέτοντας  2.000 χιλιόμετρα με 20 ευρώ.

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με τους ανθρώπους της Anytime στα τηλέφωνα 210 9460000, 801 11 30000 για να επεκτείνεις το
πρόγραμμα ασφάλειας του αυτοκινήτου  σου, με επιπλέον χιλιόμετρα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης