Buy the mile: Πώς χρησιμοποιώ τη νέα υπηρεσία της Anytime

Buy the mile: Πώς χρησιμοποιώ τη νέα υπηρεσία της Anytime

Buy the mile: Πώς χρησιμοποιώ τη νέα υπηρεσία της Anytime
Η Anytime πρωτοπορεί για ακόμη φορά και μας παρουσιάζει τα νέα προγράμματα Buy The Mile ανάλογα με τα χιλιόμετρα που κάνεις. 

Στα προηγούμενα ρεπορτάζ που κάναμε παρουσιάσαμε τα οφέλη του προγράμματος ασφάλισης, με το οποίο η χρέωση της ασφάλισης είναι ανάλογη των χιλιομέτρων που κάνεις. Παρακάτω θα βρεις χρήσιμες και πρακτικές πληροφορίες σχετικά με το πώς κάνεις χρήση της εν λόγω υπηρεσίας. 

Τα βήματα για την ενεργοποίηση του Buy The Mile
Κλείσιμο
Αφού καταλήξεις στο πρόγραμμα ασφάλισης  που σου ταιριάζει, 2 μέρες μετά την αγορά του συμβολαίου σου η Anytime σου στέλνει εντελώς δωρεάν μια ειδική τηλεματική συσκευή, με την οποία επιβεβαιώνονται τα χιλιόμετρα που έχεις συμφωνήσει να κάνεις. 
Συνδέεις τη συγκεκριμένη συσκευή στη θύρα OBD του αυτοκινήτου. Η υποδοχή αυτή βρίσκεται στο κάτω μέρος του ταμπλό και είναι το μοναδικό σημείο πρόσβασης στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου. Η σύνδεση αυτή πρέπει να γίνει όσο το αυτοκίνητο είναι σβηστό.
Αφού συνδέσεις τη συσκευή μπορείς να βάλεις μπροστά το αυτοκίνητό σου. Εκείνη τη στιγμή θα δεις να ανάβουν 3 λαμπάκια πάνω στη συσκευή (πράσινο, πορτοκαλί και πράσινο). Αφού τοποθετήσεις τη συσκευή είσαι έτοιμος να απολαύσεις τα οικονομικά οφέλη της νέας αυτής ασφάλισης. 

Info
Επειδή η θέση της OBD διαφέρει από μοντέλο σε μοντέλο, μπορείς να βρεις αναλυτικές πληροφορίες στο www.buythemile.gr.

Σε περίπτωση που δεν μπορείς για οποιοδήποτε λόγο να συνδέσεις τη συσκευή, μπορείς να επικοινωνήσεις με την Anytime στα τηλέφωνα 210 9460000, 801 11 30000.

Η χρήση της συσκευής είναι απαραίτητη. Χωρίς αυτή δεν μπορείς να διατηρήσεις την υπηρεσία «Buy The Mile». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης