Buy The Mile…από την Anytime

Buy The Mile…από την Anytime

Ετήσια προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου, ανάλογα με τα χιλιόμετρα που διανύεις.

Buy The Mile…από την Anytime
Με το “Buy The Mile” η Anytime παρουσιάζει έναν δικαιότερο τρόπο κοστολόγησης των ασφαλίστρων για όσους δεν κάνουν πολλά χιλιόμετρα ή έχουν πάνω από ένα οχήματα στην οικογένεια. Πώς όμως μπορεί να επιτευχθεί κάτι τέτοιο; 

Όλα τα προγράμματα Buy The Mile ξεκινάνε από 3.000 χιλιόμετρα το χρόνο και μπορείς όποτε χρειαστεί να αποκτήσεις επιπλέον 2.000 χιλιόμετρα με €20.

Το Buy The Mile περιλαμβάνει 3 προγράμματα ασφάλισης ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες.

Κλείσιμο
Το Basic Buy The Mile 3.000: Η ιδανική λύση για εσένα που επιθυμείς την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, με φροντίδα ατυχήματος.

Το Economic Buy The Mile 3.000: Σχεδιάστηκε για εσένα που θέλεις την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, σε συνδυασμό με την κάλυψη της πλήρους Οδικής Βοήθειας.

To Value Buy The Mile 3.000 : Η ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση που απευθύνεται σε εσένα που ζητάς την απόλυτη ασφαλιστική προστασία από κινδύνους όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες, κ.λπ.

Σε όλα τα προγράμματα ασφάλειας αυτοκινήτου Buy The Mile μπορεί να προστεθεί η κάλυψη της Νομικής Προστασίας και της Θραύσης Κρυστάλλων.

Τι θα χρειαστείτε για το συγκεκριμένο τύπο ασφάλισης

Για να κάνεις χρήση των συγκεκριμένων παροχών θα πρέπει το αυτοκίνητό σου να είναι μοντέλου του 2000 και μετά. Και αυτό γιατί θα συνδέσεις στην υποδοχή OBD μια ειδική τηλεματική συσκευή που θα σου αποσταλεί δωρεάν από την εταιρεία. Αυτή η συσκευή έχει σύστημα GPS και καταγράφει τα χιλιόμετρα που κάνεις. Με αυτόν τον τρόπο πιστοποιούνται τα ελάχιστα χιλιόμετρα που κάνεις. 

Ωστόσο, τα στοιχεία αυτά δε διατηρούνται και διαγράφονται άμεσα, αμέσως μετά τον υπολογισμό των διανυθέντων χιλιομέτρων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης