Ασφάλιση αυτοκινήτου με το χιλιόμετρο; Κι όμως γίνεται!

Ασφάλιση αυτοκινήτου με το χιλιόμετρο; Κι όμως γίνεται!

Ασφάλισε το αυτοκίνητό σου ανάλογα με τα χιλιόμετρα που διανύεις.

Είσαι και εσύ ένας από τους οδηγούς που χρησιμοποιούν το αυτοκίνητο λίγο; Αν κάνεις λίγα χιλιόμετρα και τα υπάρχοντα ασφαλιστικά πακέτα μοιάζουν σαν περιττό έξοδο, τώρα έχεις τη λύση!

Αφορμή για το συγκεκριμένο ρεπορτάζ στάθηκαν τα πολλά τηλεφωνήματα που δεχτήκαμε από αναγνώστες μας που ψάχνουν για οικονομικά πακέτα ασφάλισης. Λίγο οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε όλοι, λίγο τα πρόστιμα στους ανασφάλιστους που θορύβησαν τους «ξεχασιάρηδες», σπρώχνουν ολοένα και περισσότερους σε αναζήτηση ασφάλισης αυτοκινήτου σε προσιτή τιμή. 

Σε αυτό το πλαίσιο υπάρχει μια αρκετά μεγάλη μερίδα καταναλωτών που κάνει πολύ λίγα χιλιόμετρα το χρόνο και θεωρεί υπέρογκα τα κόστη ασφάλισης. «Εγώ πηγαίνω τα παιδιά σχολείο, κάνω τα ψώνια του σπιτιού και μετά το παρκάρω. Μετά βίας ξεπερνάω τα 3.000 χιλιόμετρα το χρόνο. Γιατί να πληρώνω ίδια χρήματα με εκείνον που κάνει 40.000 ανά έτος». «Μετακινούμε με συγκοινωνία και χρησιμοποιώ το αυτοκίνητο μόνο για εκδρομές. Ζήτημα αν πιάνω τα 5.000 χιλιόμετρα κάθε χρόνο. Θέλω να πληρώσω λιγότερο. Γίνεται;» 

Τα παραπάνω μας οδήγησαν να αναζητήσουμε στο διαδίκτυο τι πραγματικά ισχύει. Μετά από μια ολιγόλεπτη έρευνα ανακαλύψαμε ότι πρόσφατα η Anytime της Interamerican λανσάρισε στην ελληνική αγορά ένα πρωτοποριακό προϊόν, το οποίο έρχεται να καλύψει όλους εκείνους τους χρήστες που κάνουν ελάχιστα χιλιόμετρα το χρόνο και θέλουν καλύτερες τιμές στα ασφάλιστρά
 τους. 

Το εν λόγω πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου είναι το «Buy The Mile» και η χρέωση γίνεται ανάλογα με τα χιλιόμετρα που κάνει κάποιος. Πιο συγκεκριμένα, τα προγράμματα Buy The Mile ξεκινάνε από 3.000 χιλιόμετρα το χρόνο και μπορείς όποτε χρειαστεί, αν διανύσεις τα χιλιόμετρα αυτά, να αποκτήσεις επιπλέον 2.000 χιλιόμετρα με €20.

Για να επωφεληθείς της συγκεκριμένης προσφοράς θα πρέπει το αυτοκίνητό σου να είναι μοντέλου από το 2000 και μετά, ώστε να συνδέσεις μια ειδική συσκευή για τον υπολογισμό των χιλιομέτρων σου.

Έτσι είσαι και ασφαλισμένος, αλλά και κερδισμένος γιατί πληρώνεις χαμηλότερα ασφάλιστρα.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site της Anytime.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Buy The Mile…από την Anytime

Ετήσια προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου, ανάλογα με τα χιλιόμετρα που διανύεις.