Ανανεώνουμε το σπίτι μας

Οι συσκευές που έρχονται από το μέλλον

Με την βοήθεια της τεχνολογίας JetSteam απολυμαίνουμε και φρεσκάρουμε τα ρούχα μας, εξαλείφουμε ιούς, βακτήρια και ακάρεα, και αδρανοποιούμε τα αλλεργιογόνα με μια συσκευή πιο χρήσιμη από ποτέ.

Καλύτερη ζωή σε υψηλή ανάλυση

Στην εποχή που η τεχνολογία τρέχει με ιλιγγιώδεις ταχύτητες η ψυχαγωγία στο σπίτι μπορεί να μας προσφέρει συναρπαστικές εμπειρίες, ζωντανών αθλητικών γεγονότων και όχι μόνο, απογειώνοντας τις αγαπημένες μας συνήθειες.

Ενέργεια με πρωτοποριακές ηλεκτρονικές υπηρεσίες και έξυπνες εφαρμογές

Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε, όλοι μας χρειαζόμαστε εύκολες, γρήγορες και σύγχρονες λύσεις σε ό,τι αφορά τις καθημερινές ανάγκες μας. Ειδικά όταν αυτές οι λύσεις έχουν να κάνουν με τις υπηρεσίες ενέργειας. Σε αυτό το πλαίσιο, η Protergia, ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας & Φυσικού Αερίου της MYTILINEOS, έχει αναπτύξει εφαρμογές και λύσεις για τους πελάτες της, που καινοτομούν σε πολλά επίπεδα.

Καθαρή ατμόσφαιρα στο σπίτι, καλύτερη ζωή!

Υπάρχουν πλέον βασικοί λόγοι που έχουμε ανάγκη να γνωρίζουμε ότι ο αέρας που αναπνέουμε είναι καθαρός. Η εμπειρία του τελευταίου καιρού μάς έκανε να επαναπροσδιορίσουμε την ουσία των πραγμάτων, και μάς θύμισε ότι η υγεία μας και η υγεία των ανθρώπων μας είναι σαφώς η πρώτη προτεραιότητα της ζωής μας. Όσο περισσότερο τη διασφαλίζουμε, τόσο περισσότερο την απολαμβάνουμε.