Οι συσκευές που έρχονται από το μέλλον

Οι συσκευές που έρχονται από το μέλλον

Με την βοήθεια της τεχνολογίας JetSteam απολυμαίνουμε και φρεσκάρουμε τα ρούχα μας, εξαλείφουμε ιούς, βακτήρια και ακάρεα, και αδρανοποιούμε τα αλλεργιογόνα με μια συσκευή πιο χρήσιμη από ποτέ.

πλαισιο-1
Κατά τη διάρκεια του τελευταίου ενάμιση χρόνου τέθηκε πολλές φορές το ερώτημα αν υπάρχει ένας αποτελεσματικός τρόπος να απολυμάνουμε τα ρούχα μας στο ενδιάμεσο του πλυσίματος και της αποστολής τους στο καθαριστήριο. Η απάντηση ήρθε με το AirDresser– DF8000R της Samsung, την αυτόνομη ντουλάπα ελεύθερης τοποθέτησης με δυνατότητα απολύμανσης, αφαίρεσης οσμών, στεγνώματος και φρεσκαρίσματος ρούχων. Μια συσκευή που μοιάζει να έρχεται από επιστημονική ταινία του μέλλοντος και η οποία, με την τεχνολογία JetSteam που διαθέτει, εξαλείφει έως και το 99,9% των ιών και βακτηρίων, το 99% των ακάρεων στο σπίτι. Παράλληλα αδρανοποιεί τα αλλεργιογόνα*, χάρη στο ισχυρό σύστημα JetAir το οποίο καταφέρνει να εγχύσει ατμό υψηλής θερμοκρασίας βαθιά στις ίνες των ρούχων.

samsung_ντουλαπα_1


Ο καλύτερος τρόπος να φρεσκάρουμε και να απολυμάνουμε τη γκαρνταρόμπα μας
Το AirDresser – DF8000R διαθέτει τρεις κρεμάστρες, οι οποίες μπορούν να χωρέσουν έως και έξι κρεμαστά ρούχα, συμπεριλαμβανομένων παντελονιών, αλλά και ράφι για αξεσουάρ που μπορεί να φιλοξενήσει κασκόλ και γραβάτες. Διαθέτει ακόμη ένα ράφι ιδανικό για αντικείμενα που δεν μπορούν να κρεμαστούν, όπως καπέλα, πουλόβερ και παιχνίδια.

Οι 3 κρεμάστρες απελευθερώνουν ατμό για να φρεσκάρουν τα ρούχα, να απομακρύνουν τη σκόνη και τις οσμές αλλά και να μειώσουν τα ελαφρά τσαλακώματα από το εσωτερικό και το εξωτερικό τους.

Μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε τέσσερις βασικούς κύκλους καθαρισμού, εννέα ειδικούς κύκλους (για κοστούμια, χειμερινά παλτά, μαλλί, γούνα και δέρμα) και έξι επιπλέον για τζιν, κλινοσκεπάσματα, παπλώματα, τζιν, παιχνίδια και άλλα.

Το στέγνωμα γίνεται εκτοξεύοντας αέρα από δύο πηγές, ένα άνω σύστημα θερμού αέρα (JetAir) και ένα χαμηλότερο σύστημα αντλίας θερμότητας: το αποτέλεσμα είναι ρούχα ομοιόμορφα στεγνά με ήπιο τρόπο, έχοντας ελαχιστοποιήσει τις θερμικές βλάβες αλλά και την αποφυγή συρρίκνωσης τους.

Το φίλτρο είναι κατασκευασμένο από κεραμικό υλικό, εγκλωβίζει τις οσμές χρησιμοποιώντας μια φωτοκαταλυτική μέθοδο, ώστε να μπορεί να διασπάσει τις βλαβερές ουσίες και εξαλείφει τόσο το 99% των αερίων που τις προκαλούν όσο και άλλες επιβλαβείς ουσίες* από τα ρούχα. Με αυτή τη μέθοδο, εγκλωβίζονται οι επίμονες οσμές που παραμένουν στα ρούχα (καπνός, ιδρώτας, μυρωδιές φαγητών).

Το AirDresser – DF8000R συνδέεται μέσω Wi-Fi με την εφαρμογή SmartThings της Samsung, με την οποία εκτός από τον άμεσο χειρισμό, ο χρήστης απολαμβάνει και τις ακόλουθες λειτουργίες: πρόταση του σωστού κύκλου με βάση τον τύπο ενδύματος και υφάσματος, διαχείριση της λίστας ρούχων αλλά προσθήκη επιπλέον κύκλων. Αναμένεται να είναι η best seller συσκευή της εποχής και θα τη βρούμε στο Πλαίσιο!

Κλείσιμο
125363308_m


Έξυπνες συσκευές στην υπηρεσία μας
Στο Πλαίσιο θα βρούμε και μια μεγάλη γκάμα από έξυπνες συσκευές που θα αναβαθμίσουν την κάθε μας μέρα. Για παράδειγμα, αν θέλουμε λίγη τεχνολογία στον καφέ, συνδεόμαστε με την αγαπημένη μας καφετιέρα μέσω App και διαλέγουμε το αγαπημένο μας ρόφημα καφέ. Την επόμενη φορά η καφετιέρα θα έχει απομνημονεύσει τις προτιμήσεις μας. Όσο απολαμβάνουμε τον καφέ μας, η σκούπα ρομπότ θα αναλάβει την πιο άχαρη δουλειά του σπιτιού και θα καθαρίσει στη θέση μας πολύ σχολαστικά!

Νέα εποχή καθαριότητας


Ακόμη, θα κάνουμε το μαγείρεμα παιχνίδι από τη smart συσκευή μας αφού η Κουζινομηχανή της Kenwood μας επιτρέπει να ζυγίσουμε όλα τα υλικά κατευθείαν στον κάδο, γλιτώνοντας την ακαταστασία, και μάς δίνει επιπλέον τη δυνατότητα να μαγειρέψουμε με την ενσωματωμένη επαγωγική εστία, να ετοιμάσουμε γεύματα στον ατμό, και να δώσουμε εντολή για ανάδευση του φαγητού μέσω App! Κατέβασε το App και εξασφάλισε έναν ψηφιακό sous chef!

κουζινομηχανη_3


Πολύ χρήσιμη θα αποδειχθεί και η Γκριλιέρα της Tefal, η πρώτη συσκευή υγιεινού ψησίματος, η οποία αυτόματα μετρά το πάχος του κρέατος και ρυθμίζει ανάλογα τον χρόνο και την ένταση του ψησίματος, κάνοντας μας το μαγείρεμα παιχνιδάκι. Βραβευμένο ως «Προϊόν της Χρονιάς 2021», υπόσχεται το τέλειο medium-rare στο κρέας σου στην άνεση του σπιτιού σου.

γκριλιερα2


Αν πάλι θέλουμε τέλεια γεύση με ελάχιστα λιπαρά, το Airfryer χρησιμοποιεί ζεστό αέρα για να τηγανίσει είτε να ψήσει τα αγαπημένα μας φαγητά με ελάχιστο ή καθόλου λάδι.






airftyer




Ταυτόχρονα, προστατεύουμε την υγεία των αγαπημένων μας με έναν smart αφυγραντήρα ή έναν καθαριστή αέρα. Και αν ξεκινάμε για το εξοχικό δίνουμε εντολή από μακριά για να ξεκινήσει τη λειτουργία και να απορροφήσει την ενοχλητική υγρασία. Όλα, με το πάτημα ενός κουμπιού!

3633195_3_2


*99,9% των ιών Adenovirus, Influenza, Corona, Herpesvirus, τα οποία βασίζονται σε δοκιμές από το εργαστήριο του πανεπιστημίου της Κορέας. Το 99,9% των 2 τύπων βακτηρίων (E.coli και S.aureus) βασίζονται σε δοκιμές από την Intertek και το 99% των οικιακών ακάρεων βάσει δοκιμών για πιστοποιήσεις από Intertek/BAF mχρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα απολύμανσης. Τα μεμονωμένα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την πραγματική κατάσταση χρήσης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK