Το οικιακό πρόγραμμα με το οποίο κερδίζουν όλοι

Το οικιακό πρόγραμμα με το οποίο κερδίζουν όλοι

Είναι σίγουρο πως με τα ζητήματα σπιτιού θες να είσαι ενημερωμένος και να μπορείς να επιλέξεις πάντα την καλύτερη επιλογή που θα είναι ταυτόχρονα οικονομική και οικολογική.

mvp_protergia

Έτσι σε ό,τι αφορά την ενέργεια, η Protergia, ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας & Φυσικού Αερίου της MYTILINEOS, έρχεται να σου λύσει τα χέρια καθώς σου παρέχει τις καλύτερες επιλογές στο θέμα του ηλεκτρικού ρεύματος. Μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, έναν από τους σημαντικότερους αθλητές στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, δείχνει το μέλλον που έχει ήδη σχεδιάσει για το ενεργειακό τοπίο και ταυτόχρονα του σπιτιού σου.

Η συμμαχία με έναν παίκτη MVP έχει μόνο ένα αποτέλεσμα, να γίνεις MVP και εσύ ο ίδιος! Γι’ αυτό το λόγο, η Protergia δημιούργησε ένα πρόγραμμα στο οποίο ο πιο πολύτιμος παίκτης της ενέργειας είσαι εσύ. Το «Οικιακό MVP» πρόγραμμα της Protergia, προσφέρει
έκπτωση συνέπειας 50% επί των χρεώσεων Ενέργειας Ημέρας και Νύχτας, ώστε όλοι να κερδίζουν με διαφορά 50%. 

protergia_antetokounbo

Από εδώ και στο εξής, δεν θα χρειαστεί να αγχωθείς ξανά για τις χρεώσεις του ηλεκτρικού σου ρεύματος, καθώς θα έχεις τη δυνατότητα να το απολαμβάνεις χωρίς χρονικές δεσμεύσεις, ημέρα και νύχτα, χωρίς περιορισμούς με 50% έκπτωση εφόσον είναι εμπρόθεσμες οι πληρωμές σου. Παράλληλα, στην εφαρμογή myprotergia, μπορείς να παρακολουθείς και να έχεις τον έλεγχο της κατανάλωσής σου δωρεάν και οποιαδήποτε στιγμή.


Η Protergia όμως δεν σταματάει εκεί. Παραμένοντας πιστή στην βιώσιμη προσέγγιση της MYTILINEOS, όλη η ενέργεια που θα καταναλώνεται μέσω του προγράμματος Οικιακό MVP, θα προέρχεται αποκλειστικά από «πράσινες» πηγές, συνδυάζοντας στο ίδιο πρόγραμμα την οικονομία και την βιωσιμότητα.

PROTERGIA_Logo_in

Με 300.000 πελάτες να την εμπιστεύονται και με μερίδιο που πλησιάζει το 8%, η Protergia προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές, αξιόπιστες υπηρεσίες και σύγχρονα προϊόντα. Με το πρόγραμμα «Οικιακό MVP». η Protergia βάζει τρίποντο και σε καθιστά ταυτόχρονα MVP τόσο στο κομμάτι της ενέργειας του σπιτιού σου όσο και στην προστασία του περιβάλλοντος. 


Το πρόγραμμα «Οικιακό MVP» ανοίγει έναν καινούργιο δρόμο με νέες δυνατότητες για χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις, ένα δρόμο όπου όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK