O κήπος σου είναι ο παράδεισος σου

O κήπος σου είναι ο παράδεισος σου

Τα εργαλεία περιποίησης του κήπου αποκτούν νοημοσύνη και οι σύγχρονες τεχνολογίες κάνουν τη φροντίδα του γκαζόν παιχνίδι. Με τα χλοοκοπτικά της νέας εποχής μετατρέπουμε, εύκολα και γρήγορα τον κήπο μας σε παραδεισένιο τοπίο κερδίζοντας ώρες χαλάρωσης και απόλαυσης.

huqs_main

Ο κήπος μας είναι ο προσωπικός μας παράδεισος, είναι η πιο σύντομη απόδραση στη φύση που μπορούμε να προσφέρουμε στους εαυτούς μας καθημερινά. Τα κάθε λογής φυτά, τα δέντρα, τα λουλούδια και το γκαζόν μας χαρίζουν απλόχερα την ομορφιά και τις ευωδιές τους κάνοντας την κηπουρική μια από τις αγαπημένες μας ασχολίες.

Θέλουμε λοιπόν να περιποιούμαστε τον κήπο μας ώστε να δημιουργούμε συνεχώς συνθήκες που μας εμπνέουν συναισθηματικά. Ταυτόχρονα όμως θέλουμε να τον ευχαριστιόμαστε κιόλας, να απολαμβάνουμε τις ανέσεις του, μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, όσο περισσότερο μπορούμε.

Τώρα που το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και οι κήποι είναι στα καλύτερά τους ξέρουμε ότι έχουν ανάγκη ιδιαίτερης φροντίδας. Ειδικά όσοι διαθέτουν κήπο με γκαζόν γνωρίζουν πολύ καλά την αξία αλλά και τις απαιτήσεις του.

Ανάλογα με το μέγεθος και τη μορφολογία του κήπου μας, χρειαζόμαστε τα κατάλληλα εργαλεία. Αυτά που θα εξελίξουν τους τρόπους που το περιποιούμαστε και θα μας λύσουν τα χέρια ώστε να γλιτώσουμε από περιττό κόπο και να εξοικονομήσουμε χρόνο.

Ο καλύτερος σύμμαχος μας σε αυτή τη διαδικασία δεν είναι άλλος από τον Παγκόσμιο Ηγέτη στο χώρο της περιποίησης πρασίνου, τη HUSQVARNA, και το ρομποτικό χλοοκοπτικό Husqvarna Automower®. Με εμπειρία μεγαλύτερη των 25 χρόνων και πλεονέκτημα υπεροχής χάρη στις τεχνολογίες που εφαρμόζει παραμένει σταθερά η Νο 1 επιλογή των καταναλωτών παγκοσμίως με περισσότερα από 5.000.000 πωλήσεις.
Κλείσιμο
h11

Ο τέλειος μικρός ή μεγάλος κήπος
Για έναν ερασιτέχνη αλλά και για έναν επαγγελματία κηπουρό τα επαναστατικά προϊόντα Husqvarna είναι ό,τι πιο σύγχρονο και απαραίτητο καθώς όχι μόνο καλύπτουν ακόμα και τις πιο ιδιαίτερες ανάγκες αλλά είναι και πιο κοντά στη φύση και στις περιβαλλοντικές επιταγές των μοντέρνων καιρών.
Κάθε κήπος λοιπόν έχει ξεχωριστά χαρακτηριστικά. Έτσι τα πολλά, διαφορετικά μοντέλα στην ευρεία γκάμα Husqvarna Automower® καλύπτουν κάθε ανάγκη, τόσο στους μικρότερους αστικούς κήπους όσο και στις δύσκολες εκτάσεις έως και 5.000 m2.

Παντός καιρού και συνθηκών
Το Husqvarna Automower® είναι ένα χλοοκοπτικό που λειτουργεί άψογα ακόμα και κάτω από τη βροχή ενώ σταματάει αυτόματα σε συνθήκες παγετού, προστατεύοντας έτσι τον χλοοτάπητα. Ταυτόχρονα, το καλώδιο οριοθέτησης, του επιτρέπει να φτάνει σε απομακρυσμένες περιοχές ενώ το βοηθά να βρει τον συντομότερο δρόμο για να επιστρέψει στο σταθμό φόρτισης, εξοικονομώντας ενέργεια.

Το Husqvarna Automower® έχει ακόμα τη δυνατότητα να ανιχνεύει τα δύσκολα σημεία και να βρίσκει τον δρόμο του ακόμα και στα πιο στενά περάσματα. Και το καλύτερο; Διαχειρίζεται ακόμα και απότομες πλαγιές. Χάρη στη βελτιστοποιημένη σχεδίαση και την έξυπνη συμπεριφορά του, το Husqvarna Automower® 435X AWD μπορεί να ανταπεξέλθει σε κλίσεις έως και 70% ή 35°, ενώ τα άλλα μοντέλα διαχειρίζονται εύκολα κλίσεις έως και 45%.

Αυτόματα, αθόρυβα και οικολογικά
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των Husqvarna Automower® είναι ότι περνούν απαρατήρητα. Σχεδόν δεν θα προσέξετε ότι το ρομποτικό σας χλοοκοπτικό κινείται στον κήπο σας κάνοντας τη δουλειά του γρήγορα, αθόρυβα και αποτελεσματικά. Επίσης επιστρέφει αυτόματα στο σταθμό φόρτισης, επαναφορτίζεται για περίπου 60 λεπτά και συνεχίζει το κούρεμα, επίσης αυτόματα, χωρίς να χρειαστεί από εσάς κάποια επιπλέον ρύθμιση. Τέλος, η λειτουργία του δεν απαιτεί βενζίνη ή λάδι άρα υπάρχουν εκπομπές ή αναθυμιάσεις και το γκαζόν σας κουρεύεται με τον πιο φυσικό τρόπο αφού τα υπολείμματα του επιστρέφουν στο έδαφος ως λίπασμα.
huqs_1

Καθαρισμός σε δυο βήματα
Τα Husqvarna Automower® πλένονται εύκολα και γρήγορα κι αυτό τα κάνει ακόμα πιο εύχρηστα. Μπορείτε να πλύνετε το κάτω μέρος του ρομποτικού και τις εξωτερικές επιφάνειες με λάστιχο ποτίσματος. Διαθέτουν επίσης ενσωματωμένο εργαλείο συντήρησης με το οποίο μπορείτε να αφαιρέσετε το κάλυμμα τους και να έχετε πρόσβαση στο εσωτερικό του ώστε να το καθαρίσετε.

Ρύθμιση και Έλεγχος μέσω κινητού από την άνεση του καναπέ σας
Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να ακολουθήσετε το Husqvarna Automower® και να ενημερώσετε τις ρυθμίσεις του όπου κι αν βρίσκεστε. Χάρη στην παρακολούθηση GPS και την πλήρη συνδεσιμότητα το Automower® Connect διατίθεται σε όλα τα μοντέλα X-Line. Για μοντέλα Automower® εξοπλισμένα με Connect @ Home (σύνδεση Bluetooth®), το κιτ Automower® Connect διατίθεται ως αξεσουάρ.

Ένα ενσωματωμένο σύστημα GPS χαρτογραφεί τον κήπο σας, καταχωρεί ποια μέρη του κήπου σας έχει ήδη καλύψει και ρυθμίζει ανάλογα τη διαδρομή του.

Παράλληλα, προσαρμόζει το χρόνο κουρέματος έτσι ώστε να λειτουργεί περισσότερο σε περιόδους έντονης ανάπτυξης γρασιδιού και λιγότερο σε ξηρές, ηλιόλουστες καιρικές συνθήκες. Τα Husqvarna Automower® 450X και 435X AWD χρησιμοποιούν τεχνολογία υπερήχων για τον εντοπισμό αντικειμένων στη διαδρομή κοπής.

Για να έχετε μια ακόμα πιο έξυπνη σχέση με τον κήπο σας συνδέστε το Husqvarna Automower® με το GARDENA Smart System υψηλής απόδοσης. Το Husqvarna Automower® διατηρεί το γκαζόν σας τέλεια κομμένο και υγιές, και το GARDENA Smart System - το οποίο ανιχνεύει την υγρασία του εδάφους, την εξωτερική θερμοκρασία και την ένταση του φωτός και στη συνέχεια το νερό - διατηρεί το γκαζόν σας πράσινο και φρέσκο. Το GARDENA Smart System λειτουργεί με όλα τα προϊόντα που είναι εξοπλισμένα με τον προμηθευτή 2G / 3G Automower® Connect που διατίθενται στην περιοχή λειτουργίας.

Απόλυτη ασφάλεια
Ο ανθεκτικός σχεδιασμός, με προφυλακτήρα από καουτσούκ, αξιόπιστα ρουλεμάν και κινητήρα χωρίς ψήκτρες είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά των Husqvarna Automower® που εγγυώνται απόλυτη ασφάλεια. Επιπλέον, οι λεπίδες τους δεν είναι σταθερές αλλά περιστρέφονται - και αναδιπλώνονται αμέσως πίσω στο δίσκο κοπής όταν ακουμπά κάποιο αντικείμενο.

Δείτε αναλυτικά όλα τα μοντέλα των Husqvarna Automower® εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK