Τις γιορτές οι γυναίκες θέλουν more λάμψη!

Τις γιορτές οι γυναίκες θέλουν more λάμψη!

Τα Χριστούγεννα είναι η καλύτερη περίοδος τις «δυναμικές» γυναίκες που εκπέμπουν υγεία, γοητεία και θέλουν να ακτινοβολούν 

Τις γιορτές οι γυναίκες θέλουν more λάμψη!
Δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να αντισταθεί σε μια γυναίκα που εκπέμπει υγεία και γοητεία. Η δυναμική γυναίκα, ανεξάρτητα από την ηλικία της, αφιερώνει χρόνο στον εαυτό της και αναδεικνύει την ομορφιά της, «κλέβοντας» τα βλέμματα. 

Το κυρίαρχο χαρακτηριστικό της είναι η αυτοπεποίθηση, η πίστη στις ικανότητές της… και αυτό εκπέμπεται με το χαμόγελό της, το ξεκάθαρο βλέμμα της και τη γλώσσα του σώματός της. 

Κλείσιμο
Η δυναμική γυναίκα φροντίζει τον εαυτό της με ευλάβεια. Ασχολείται με το πρόσωπό της, καθαρίζει το δέρμα της, περιποιείται τα μαλλιά της. Χρησιμοποιεί ποιοτικά προϊόντα που την ανανεώνουν και τη δείχνουν πιο αστραφτερή. Δε διστάζει να ζητήσει συμβουλές ομορφιάς από εξειδικευμένους επαγγελματίες, όπως οι beauty experts στο ανανεωμένο perfume hall του πολυκαταστήματος notos
Αθήνας. 

Παράλληλα, αποφεύγει τα έντονα και βαριά καλλυντικά. Προτιμά τη φυσική εμφάνιση με λιγότερο μακιγιάζ, καθώς δεν αγχώνεται να κρύψει τις ατέλειες του προσώπου της. Τις αρέσουν οι γήινες αποχρώσεις, τονίζει ωστόσο τα χαρακτηριστικά που την αναδεικνύουν.



Γι΄ αυτή τη γυναίκα, αυτά τα Χριστούγεννα, την πιο λαμπερή γιορτή του χρόνου, τα πολυκαταστήματα notos κάνουν μοναδικές προσφορές και δώρα με την αγορά καλλυντικών και αρωμάτων CHANEL, HERMES, BVLGARI, SISLEY, GUERLAIN, CLARINS, ELIZABETH ARDEN, GIVENCHY, MISSONI, CHLOE, MARC JACOBS, CK ONE, DIOR, BURBERRY, MUGLER, D&G, GUCCI, ESTEE LAUDER, CLINIQUE, ZADIG & VOLTAIRE, SHISEIDO και όχι μόνο! 

Συγκεκριμένα, από τις 19 έως και τις 31 Δεκεμβρίου, με τις αγορές σε αγαπημένα καλλυντικά και αρώματα δίνουν πίσω στους καταναλωτές το ΦΠΑ! Η επιστροφή αυτή είναι εξαργυρώσιμη για αγορές διπλάσιας αξίας σε όλα τα προϊόντα ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ με σήμα τη μαργαρίτα.

Παράλληλα, για τις συγκεκριμένες αγορές, πολλά από τα brands προσφέρουν στους καταναλωτές ένα επώνυμο δώρο-έκπληξη! Η προσφορά ισχύει από τις 19 Δεκεμβρίου έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων.







Info: Τα πολυκαταστήματα notos βρίσκονται σε Αθήνα (Σταδίου & Αιόλου), Θεσσαλονίκη (Στοά Χιρς, Τσιμισκή 24 & Μητροπόλεως 31), Πειραιά (Ηρ. Πολυτεχνείου 35 & Τσαμαδού), και Καλαμάτα (Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας). 

Θέλεις more λάμψη για τα Χριστούγεννα; Notos for More!

Δες περισσότερα εδώ 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης