Ήρθε η ώρα να ηλεκτρίσεις τις βόλτες σου στην πόλη!

Ήρθε η ώρα να ηλεκτρίσεις τις βόλτες σου στην πόλη!

Ανακάλυψε με ευκολία, ενθουσιασμό και διασκέδαση την «καρδιά» της φωτισμένης  Αθήνας

Ήρθε η ώρα να ηλεκτρίσεις τις βόλτες σου στην πόλη!
Οι ημέρες της άδειας στη διάρκεια της εορταστικής περιόδου είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για μια… επαναστατική μετακίνηση στην πόλη. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση από το να ανακαλύπτεις με ευκολία, ενθουσιασμό και διασκέδαση την «καρδιά» της φωτισμένης και άκρως γιορτινής Αθήνας, μέχρι οι δείκτες του ρολογιού να δείξουν το πρώτο λεπτό του επόμενου έτους. 

Γνωρίζεις, νιώθεις και αφουγκράζεσαι το αστικό περιβάλλον «οργώνοντας» το με έναν εντελώς απροσδόκητο αλλά μοναδικό τρόπο: Με ηλεκτροκίνητα scooter που δίνουν ένταση στις βόλτες και δημιουργούν μια απίστευτη εμπειρία. 

Κλείσιμο
Πρόκειται για μια διαφορετική και απόλυτα διασκεδαστική λύση που κάνει θραύση στο εξωτερικό και έχει γίνει πλέον ιδιαίτερα δημοφιλής στη χώρα μας. 


Δες πώς 

Το Power Core E90 ανεβάζει άλλη μια φορά τον πήχη για τα ηλεκτροκίνητα scooters, προσφέροντας τον απίστευτο χρόνο τον 80 λεπτών συνεχούς χρήσης και 50% περισσότερη ισχύ.

Ο πρωτοποριακός κινητήρας μέσα στον τροχό (Power Core) προσφέρει πιο αποδοτικές βόλτες χωρίς την ανάγκη για συντήρηση, ενώ το ατσάλινο πλαίσιο, το μειωμένο βάρος και η αυξημένη ροπή ανεβάζουν το επίπεδο των επιδόσεων. 






Ε100

Για ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις στη βόλτας σας, γνωρίστε το Power Core E100.

To νέο Ε100, διαθέτει το κινητήρα, τεχνολογίας Power Core, για ακόμα καλύτερες επιδόσεις.  Παρέχει έως 60 λεπτά συνεχούς χρήσης με μία φόρτιση, τερματίζει στα 16 χλμ/ώρα, διαθέτει πολύ ροπή και ελαστικό στον μπροστινό τροχό.







Ε300

Με μεγαλύτερη πλατφόρμα, σκελετό και ελαστικά για μεγαλύτερους αναβάτες, το Ε300 είναι το ταχύτερο ηλεκτροκίνητο scooter της Razor και διατίθεται με αφαιρούμενο κάθισμα.

Με ταχύτητες ως και 24χμ/ω, η φιλική προς το περιβάλλον ηλεκτρική ενέργεια δίνει ισχύ στον κινητήρα μέσω αλυσίδας. Τα πλατιά μπρος και πίσω φουσκωτά ελαστικά καθιστούν τη βόλτα σας γρήγορη, άνετη και ομαλή.






 

Την ολοκληρωμένη γκάμα της Razor, με περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφίες και βίντεο, θα την βρείτε στην ιστοσελίδα www.e-vendor.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης