Πρεμιέρα έκανε χθες η παράσταση «Πανικός στο Υπουργείο» στην οποία πρωταγωνιστεί η Μαριάννα Τουμασάτου. Στο θέατρο Λαμπέτη βρέθηκαν ο σύζυγος της Αλέξανδρος Σταύρου και άλλα αγαπημένα πρόσωπα της ηθοποιού. Όταν οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την ηθοποιό αν η κόρη της ήταν εκεί για να την δει η απάντησή της ήταν αποστομωτική:
«Όχι βέβαια! Σε πρεμιέρα η κόρη μου με τις κάμερες; Δεν έχουμε μουρλαθεί ακόμα, σιγά σιγά. Θα βγάλω το παιδί στις κάμερες; Ανήλικη ήταν όταν δύο μηνών μου την έβγαλαν σε φωτογραφία και τρέχαμε στα δικαστήρια. Ασ’ το να πάει στην ευχή της Παναγίας! Μια χαρά είναι στο σπίτι το παιδί. Δεν θα έλεγα ότι με παρακολουθεί ιδιαίτερα. Γιατί τα παιδιά των γιατρών πάνε στα χειρουργεία και βλέπουν την ανοιχτή καρδιά, το πόδι, το διάστρεμμα;».
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.