Πρεμιέρα έκανε χθες η παράσταση «Πανικός στο Υπουργείο» στην οποία πρωταγωνιστεί η Μαριάννα Τουμασάτου. Στο θέατρο Λαμπέτη βρέθηκαν ο σύζυγος της Αλέξανδρος Σταύρου και άλλα αγαπημένα πρόσωπα της ηθοποιού. Όταν οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την ηθοποιό αν η κόρη της ήταν εκεί για να την δει η απάντησή της ήταν αποστομωτική:
«Όχι βέβαια! Σε πρεμιέρα η κόρη μου με τις κάμερες; Δεν έχουμε μουρλαθεί ακόμα, σιγά σιγά. Θα βγάλω το παιδί στις κάμερες; Ανήλικη ήταν όταν δύο μηνών μου την έβγαλαν σε φωτογραφία και τρέχαμε στα δικαστήρια. Ασ’ το να πάει στην ευχή της Παναγίας! Μια χαρά είναι στο σπίτι το παιδί. Δεν θα έλεγα ότι με παρακολουθεί ιδιαίτερα. Γιατί τα παιδιά των γιατρών πάνε στα χειρουργεία και βλέπουν την ανοιχτή καρδιά, το πόδι, το διάστρεμμα;».
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.