Ο Κώστας Καραφώτης αναφέρθηκε στις πρώτες ημέρες στο σπίτι με τη σύζυγό του και τη νεογέννητη κόρη τους, περιγράφοντας τη νέα καθημερινότητα της οικογένειας, ενώ μίλησε και για την εμπειρία του τοκετού, καθώς ήταν μέσα στην αίθουσα. Όπως είπε: «Είναι υπέροχη η ζωή στο σπίτι με το νέο μέλος της οικογένειας. Είναι όπως είναι με κάθε νέο μέλος. Με δυσκολίες, με αϋπνίες, αλλά όλα καλά. Δεν είμαι χαζομπαμπάς και είναι και νωρίς ακόμη, ξέρεις, το παιδί είναι ημερών ακόμη, αλλά νομίζω ότι όσο μεγαλώνει, τείνω να γίνω να ξέρεις. Φυσικά και ήμουν μέσα στη γέννα. Ήθελα να είμαι, αλλά το είχαμε συζητήσει και ήταν δική μου απόφαση και το ήθελα πάρα πολύ. Έχουμε αποφασίσει το όνομα, αλλά δεν το λέμε».
Δείτε το βίντεο
Την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου, ο τραγουδιστής ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση για τη γέννηση της κόρης του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία με ροζ μπαλόνια. Στο Instagram story του έγραψε χαρακτηριστικά «ήρθε εσύ και η νύχτα γέμισε φως» χρησιμοποιώντας στίχους από το κομμάτι του «Ήρθες εσύ».
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Η ΑΒ Βασιλόπουλος και η Wolt διευρύνουν τη συνεργασία τους, προσφέροντας ταχύτερη εξυπηρέτηση, μεγαλύτερη κάλυψη και ακόμη πιο εύκολη πρόσβαση στις online αγορές supermarket.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.