Σε εντατικούς ρυθμούς κινούνται οι προετοιμασίες για την ημέρα του γάμου της Ευαγγελίας Αραβανή και του συντρόφου της, Σπύρου Λάζαρη. Την Κυριακή 11 Μαΐου το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ παράλληλα θα τελέσει τη βάφτιση του γιου του.
Το διπλό μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στις 19:30 στον Ιερό Ναό της Αγίας Φιλοθέης στο Ψυχικό, με κουμπάρο τον Χάρη Πολίτη, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει η βάφτιση του μικρού Άγγελου, με νονό τον επιχειρηματία στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης, Άγγελο Κοταρίδη.
Το ζευγάρι έχει ετοιμάσει μια λαμπερή βραδιά γεμάτη εκπλήξεις για τους καλεσμένους του. Η εορταστική ατμόσφαιρα θα συνεχιστεί στο νυχτερινό κέντρο «Nox Athens», όπου τη διασκέδαση θα αναλάβει ο Αντώνης Ρέμος, πλαισιωμένος από πληθώρα γνωστών καλλιτεχνών. Το ένθετο Secret δημοσίευσε το προσκλητήριο του ζευγαριού.
Δείτε το προσκλητήριο
Ο γνωστός επιχειρηματίας και η Ευαγγελία Αραβανή απέκτησαν το πρώτο τους παιδί τον Μάρτιο του περασμένου έτους. Ο ΣπύροςΛάζαρης έχει αποκτήσει τρία παιδιά από τον γάμο με την πρώην σύζυγό του. Εκείνος και η παρουσιάστρια κρατούν χαμηλό προφίλ από την αρχή της σχέσης τους.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.