O Μάκης Δελαπόρταςέδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στη δημοφιλή σειρά «Ρετιρέ».
Ο ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» κι αρχικά, εξήγησε γιατί η περίοδος που γυριζόταν η σειρά ήταν ταυτόχρονα, ένα πολύ γλυκό, αλλά και πικρό κομμάτι της ζωής του.
«Το "Ρετιρέ" είναι ένα πολύ γλυκό, αλλά και πικρό κομμάτι της ζωής μου. Και αυτό γιατί στα πρώτα γυρίσματα του "Ρετιρέ" έχασα τον πατέρα μου. Αυτό ήταν αγκάθι για μένα. Κάποιες σκηνές μου θυμίζουν το βαρύ κλίμα που βίωνα τότε, παρασκηνιακά και που έπρεπε να προσπερνάω μπροστά στην κάμερα. Είναι κάτι που το λέω για πρώτη φορά», είπε χαρακτηριστικά.
«Τα τελευταία χρόνια, προσπαθώ να το βάλω στην άκρη αυτό και βλέπω το "Ρετιρέ", όσες φορές τύχει, με νοσταλγία. Είχα κι έναν πολύ σπουδαίο δάσκαλο, τον Γιάννη Δαλιανίδη. Μεγάλωσα με τις ταινίες του», πρόσθεσε.
Τέλος, εξήγησε τον λόγο που το «Ρετιρέ» δεν έχει τέλος. «Δεν έχει φινάλε το "Ρετιρέ", γιατί δύο από τις πρωταγωνίστριες ζήτησαν παραπάνω χρήματα για να συνεχίσουν. Ο Δαλιανίδης εγωιστικά είπε "όχι" και αποφάσισε να το σταματήσει και να γυρίσει τους Μικρομεσαίους», είπε κλείνοντας.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα
Με 862 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας ολοκληρώθηκε για το 2026 το ΔΕΗ 3x3 Street Basketball, η πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και της ΔΕΗ, που για τέταρτη συνεχή χρονιά μετέτρεψε κεντρικά σημεία πόλεων σε ζωντανά γήπεδα, γεμάτα παλμό, ενέργεια και αγωνιστικό πνεύμα, δίνοντας χώρο στην ενέργεια του αθλητισμού και στη δυναμική του 3x3