Η Ελεονώρα Μελέτηπροχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση μέσα από τον αέρα της εκπομπής της, σχετικά με το αν σκοπεύει να κάνει ξανά κάποια παρέμβαση στο πρόσωπό της.
Η παρουσιάστρια, με αφορμή τις δηλώσεις της Έλενας Παπαρίζου για τις πλαστικές επεμβάσεις που έκανε για να βγει στην τηλεόραση, μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για την ίδια.
«Έχω πάρει μια απόφαση και θέλω να τη μοιραστώ, γιατί όταν λες και μοιράζεσαι τις αποφάσεις σου, είναι σαν να δεσμεύεσαι δημόσια», είπε αρχικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctux3vh3h8d5)
«Έχω αποφασίσει να μην ξανακάνω μπότοξ ποτέ στη ζωή μου. Έχω κάνει στο παρελθόν για το μεσόφρυδο. Τώρα δεν φαίνεται, γιατί τα φώτα το "καίνε", αλλά είναι πολύ έντονο», συμπλήρωσε.
Τέλος, εξήγησε πως όταν κάνει μπότοξ, την πιάνει ένα τικ. «Θα σας πω κάτι. Όταν κάνω μπότοξ, με πιάνει τικ. Θέλω να συνοφρυωθώ και δεν μπορώ. Ο εγκέφαλος στέλνει την εντολή, η εντολή δεν εκτονώνεται και κάνω έτσι... Άσε που με πιανει και πονοκέφαλος», εξήγησε κλείνοντας.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς